Ford Ranger 2022: priser och egenskaper

Denna  Ford Ranger 2022 erbjuder ett nytt perspektiv på den medelstora lastbilen med bara en enda motor och transmissionsbeslut med hjälp av reducerade inställningar för säng- och hyttkonfiguration. 

Jämfört med dessa Tacoma och Ridgeline verkar en ny Ranger unik, med en maximal dragkraft på 7 500 pund och de största nyttolasttelefonnumren i sin klass. 

Dessutom har den många viktiga datoregenskaper relaterade till infotainment och säkerhet, tillsammans med dess turboladdade 4-rörsmotor (lånad från Ford Mustang ) som pumpar exceptionellt friska 270 hästkrafter samtidigt som den redan nu återvänder 26 miles per gallon väg. För personer som använder fordonen på terrängresor, erbjuder denna Ranger Truck 2022 för närvarande FX-paket för däckgenererande design (AWD, RWD).

Ford Ranger 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

Den nyaste Ford Ranger ser inte ut som en mindre F-150, det större syskonet och det perfekta försöket att sälja ett motorfordon i USA. Det är inte nödvändigtvis skadligt, främst för att det ger 2022 Ford Ranger dess identifiering. Denna identifikation inkluderar ett litet lutande strålkastarhus, det sjukantiga kylargrillen, tillsammans med dess allsidiga sportiga position. Vi älskar det. Denna Ranger erbjuds av två typer av SuperCab med ett par lättöppnade 50%-dörrar bak och den större SuperCrew med två typiska bakre ingångar. Designen är också exakt samma storlek: 210,8 ”. Den största skillnaden är när de delar utrymme genom att få SuperCab-design med 6 fots sängmöbler plus 4 ytterdörrar SuperCrew-typer med en 5 fots modell. Madrass.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Inredningsdesign

Denna  Ford Ranger 2022Lastbil erbjuder ofta sittplatser för tre eller fem olika resenärer. SuperCab-designen inkluderar konstiga, mysiga baksäten med kompakta, upprättstående säten och aldrig mycket benutrymme. Anta till exempel att du planerar att ta emot vänner och släktingar på nytt regelbundet. Då har du det bäst med Ranger SuperCrew-design med fulla stolar om 5, extra benutrymme i ryggen och ytterligare ett antal entrédörrar för enkel in- och urstigning. Dessutom har SuperCrew-planerna ett bakre armstöd som är bra för komforten och lättheten för resenärer eller kanske isolerade bröder och systrar. Anta att du vill ha entréstolar med endast 4-vägsjustering och jämna handduksmaterial.

Ford Ranger 2022: priser och egenskaper

Ford Ranger 2022 motor

Denna Ford Ranger 2022-lastbil har bara en motor och sedan ett växellådaval. Standarden för varje enskild design kan vara en 270 hk 2,3-litersmotor tillsammans med en 10-växlad automat. Även om mycket konkurrens ger dig ett urval av motorer som V6 plus diesel, är standardmotorn på denna Ranger ganska konkurrenskraftig när det gäller elkraft och dragkraft, tillsammans med sin bränsleekonomi kommer den att vara nära de allra bästa. Klass för den bensindrivna motorn. Bara dieseldrivna Colorado och sedan Canyonleverera effektivare dragning och kanske därför bara över hundra pund för ett gift par. Denna rangers motor består av start/avslutningsteknik för att spara bensin. Ändå erbjuder föraren lösningen att stänga av denna funktion endast med musens kraft. En annan fördel? En 2,3 liters turbo behöver inte supergas.

Ford Ranger 2022 pris och releasedatum

För denna Ford Ranger 2022 beräknar tillverkaren det av tillverkaren rekommenderade detaljhandelspriset från 25 625 euro för varje XL SuperCab-basversion med bakhjulslag. Det mer betydande antalet av den rekommenderade mediumkvalitetsversionen, denna Ranger XLT, börjar på 29 665 euro. Ranger Lariat i den bästa serien börjar på 33 635 euro. Dela för ditt rymligare SuperCrew ökar sådana prisklasser med några tusen.

Volvo Grupp A