Browsing: Mitsubishi

Mitsubishi är en japansk biltillverkare som grundades 1917. Företaget är känt för sina pålitliga och prisvärda fordon som uppfyller kundernas olika behov och önskemål. Mitsubishis produktsortiment omfattar sedans, hatchbacks, crossovers, SUV:er, pickuper och elbilar.

En av Mitsubishis viktigaste prestationer är utvecklingen och främjandet av plug-in hybridteknik (PHEV), som gör det möjligt för företaget att erbjuda bilar med låga utsläpp och hög energieffektivitet. Mitsubishi Outlander PHEV har blivit en av de mest populära plug-in hybrid-SUV:erna i världen, vilket visar på märkets expertis inom hållbar teknik.

Företaget är också känt för sitt engagemang i motorsport, särskilt rallytävlingar. Mitsubishi Lancer Evolution har till exempel blivit en legend bland rally- och motorsportfans.

Mitsubishi arbetar kontinuerligt för att förbättra sitt modellutbud, införa ny teknik och utveckla fordon som uppfyller förväntningarna och kraven från dagens bilentusiaster, utan att förlora sitt rykte om tillförlitlighet och överkomlighet.