VW T-Roc 2022: priser och egenskaper

VW fräschar upp T-Roc 2022 – förmodligen med en del optiska justeringar på utsidan, nytt infotainment och en ny plug-in hybriddisk. Den första informationen!

Efter fyra år på marknaden är det dags att fräscha upp VW T-Roc 2022 . Hur ansiktslyftet skulle kunna se ut visas i AUTO BILD-presentationen med hjälp av bilder. Vår återgivning visar SUV:n i den sportiga R-Line. VW kommer förmodligen att skruva på de klassiska ansiktslyftskruvarna. Strålkastarna ska få en ny interiör och eventuellt även finnas i en matris LED-version; Mot en tilläggsavgift kan de kopplas samman med en kedja av lampor på toppen av grillen. Själva grillen ska vara lite plattare och i fortsättningen bara ha en dekorativ stötta (för närvarande finns det två). I vår R-Line-illustration var förklädet inspirerat av T-Roc R.

VW T-Roc 2022: priser och egenskaper

Märkbart: VW kunde ändra ljuselementen i förklädet – som även rymmer blinkersen – rejält. Den nuvarande modellen har en smal ram runt sidoluftintagen. Här skulle i framtiden helt enkelt kunna hittas en vertikal ljusstång som även ersätter de dimljus som tidigare var integrerade i förklädets nedre kant. Den lite mer filigrana backspegeln skulle kunna få ansiktslyftet från VW Golf. Baktill kommer T-Roc att få en ny ljussignatur och ett reviderat förkläde, med de angivna avgasrören längre ner.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

motor

I interiören kunde suven med ansiktslyftet i den högre utrustningen få den digitala sittbrunnen som standard; detta är för närvarande endast tillgängligt som tillval. Säkert är att det nuvarande infotainmentsystemet MIB3 kommer att flytta in, som bilen alltid är online med. På motorsidan är det att räkna med att suven även i framtiden kommer att finnas med laddhybriddrift – förmodligen med den kombination av 1,4-liters bensinmotor och elmotor som också används i Golfen.

✓ Du kan också kontrollera:

Systemeffekten kan vara densamma med 204 PS, men räckvidden för 10,4 kWh-batteriet i Golf (80 NEDC-kilometer) bör inte uppnås av SUV. Men även de rena förbränningsmotorerna kommer nog att erbjudas igen efter ansiktslyftet. Ingenting bör förändras vad gäller prestanda, så det kan återigen finnas bensin- och dieselmotorer med effekter mellan 110 och 190 hk. Däremot kan motorerna bli effektivare.

VW T-Roc 2022: priser och egenskaper

VW T-Roc 2022 pris

Det kan antas att ansiktslyftet av VW T-Roc kommer att presenteras 2022 . Troligtvis kommer den dock inte ut på marknaden förrän 2022. Priserna väntas stiga något. De börjar för närvarande på 22 200 euro.