Toyota Wildlander 2022: priser och egenskaper

I Kina är bruket att klona populära instegs- och mellanklassbilar utbredd. I början av 2022 kommer den yngre versionen av SUV RAV 4, som kommer att gå under namnet Toyota Wildlander 2022 kommer att säljas.

Trots halvbudgetstatusen kommer den nya crossoverns prestanda att förbli på en ganska hög nivå.

Toyota Wildlander 2022: priser och egenskaper

Enligt ledande experter är den nya modellen en förenklad omstyling av prototypen, kompletterad med ett litet antal ursprungliga design- och layoutlösningar. Nyheten i den fyrhjulsdrivna konfigurationen har obestridlig terrängpotential, men dess huvudsakliga profil är drift i stadsförhållanden.

Utanför

I den första generationen kan budgeten med fem dörrar knappast kallas ett självständigt projekt, i dess utseende syns igenkännliga delar av den karakteristiska stilen av crossover ”Four” i RAV-serien. På grund av väletablerade traditioner placeras de ljusaste och mest uttrycksfulla detaljerna i kroppsdekoren på framsidan. Insikt:

 • dynamiska profiler av huvens sidoväggar;
 • utrustad med indikatorer och positionsljus LED-block av frontoptik;
 • X-format arrangemang av ett stormaskigt kylarhölje.
Toyota Wildlander 2022: priser och egenskaper

Den främre layouten inkluderar även luftspridare i racingstil i krom, en uppsättning dimljus, en stötfångare och en nedre luftkanal som omsluts av plast. Fasaddekoren representeras av en förkromad logotyp och flera präglade stegaccenter.

Trots statusen för en crossover-SUV saknar designen av fronten överdriven sportig dynamik och visuell aggressivitet. I den första generationen av Toyota Wildlander 2022 det skapar bara en positiv och välvillig uppfattning.

✓ Du kan också kontrollera:

Alla finesser i företagslayouten fångas i sidobilden av crossover. I grundversionen visar den nya kroppen:

 • nominell lutning av det böjda panoramataket;
 • svart lock och sidoglasomkrets;
 • muskelavlastningsstruktur av kroppens sidoväggar;
 • kompletteras med skyddande plastskärmar rektangulära konturer av hjulhusen.

Företagsdesignen med ovala speglar, trappsteg och 17-tums flerekrade hjul är oklanderlig i alla avseenden.

Toyota Wildlander 2022: priser och egenskaper

Crossover-layoutklassiker dominerar designen på väskans baksida. Som standard finns ett bromsljus för spoilervisir, en kompakt del av bakrutan, dekorerad med överlägg, en logotyp och räfflade reliefer på bakluckan.

Entouraget livas upp något av den visuellt tilltalande grafiken hos den multifunktionella markerings- och stoppoptiken, avlastningssatsen utrustad med dimljus och de storkalibriga avgasrören placerade på sidoväggarna.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

I full överensstämmelse med statusen för ett terrängfordon, Toyota Wildlander 2022 en hel rad skyddande och dekorativa plasttillbehör och en hög kroppsposition. Att döma av höjden på takhöjden och överhängens kompakthet kommer crossovern lätt att övervinna vägavsnitt med problematisk täckning och vattenvad på upp till 50 cm djup.

Inre

Skillnaden i designen av interiören av prototypen PAV4 och dess yngre bror i Wildlander-serien märks bara i vissa detaljer. Detta är ett billigare val av efterbehandlingsmaterial, något begränsad funktionalitet för standardkommandot och komfortalternativ.

Toyota Wildlander 2022: priser och egenskaper
 • Frontpanelen innehåller en nominell utnämning av analog-digital instrumentering och en tvåvånings mittkonsol. Basutrustningen inkluderar en 8-tums diagonal Media Command-surfplatta och en fjärrkontroll med analoga aktivatorer för klimatkontroll, navigering och andra enheter ombord.
 • Tunneln erbjuder bekväm tillgång till hastighets- och dragkontroll, organisatörer och ett kylfack kombinerat med ett mjukt armstöd. Pilotsäten är välprofilerade och mycket bekväma, men listan över instegs- och vägtjänster för bas- och toppmodifieringar skiljer sig markant.

Utformningen av den bakre soffan för tre säten ger funktionen för partiell demontering av ryggstödet, vilket gör att du kan mer än dubbla standardvolymen på 580-liters bagageutrymmet. Helhetsintrycket grumlas något av hjulnischerna som sticker ut i facket.

Tekniska egenskaper

Moderniseringen av det främre karosspaketet ökade karosslängden till 4665 mm utan att ändra bredd och höjd, och 1855 respektive 4665 mm. Crossoverns designfördelar inkluderar en TNGA K modulär plattform förstärkt vid kritiska punkter, elastiskt fjäderben och multi-link oberoende fjädring, en 2690 mm mittbas och avancerade funktioner hos aktiva säkerhetssystem.

Toyota Wildlander 2022: priser och egenskaper
 • Utbudet av motorer representeras av en tandem: en radbensinmotor med 171 hk / 209 Nm och en steglöst variabel CVT-växellåda. Separata partier kommer att få en hybridmotor med en total kapacitet på upp till 190 hk.
 • En provkörning av grundversionen visade en topphastighet på 180 km/h, en accelerationstid till de första hundra på 10,4 sekunder, bränsleförbrukning i variabla lägen från 6,2 till 7,9 liter per hundra turer.

alternativ och priser

Det blir utomlands nya Toyota Wildlander 2022 årsmodell kommer att finnas i flera modifieringar och kommer att kosta mellan 25 000 och 37 000 euro.

konkurrenter

En ny halvbudgetbil rullar av löpande bandet på crossover-bommen. Paraden av tävlande kommer att slutföras av fem redan befordrade klassmodeller Subaru Askent, Nissan Qashqai , Ford Explorer , Hyundai Kreta och Kia Sorento Prime öppnade. Enligt många experter har nyheten verkliga chanser att ta värdiga betygspositioner för sitt prissegment.

Volvo Grupp A