Toyota Tacoma 2022: priser och egenskaper

Från bara 27 500 euro är den kommande Toyota Tacoma 2022 en av de mest prisvärda pickupbilarna i sin klass. Enligt den information vi har fått kommer den nya till 2022 utan några större förändringar. Några små förfriskningar väntas förstås och Toyota Tacoma borde vara mer konkurrenskraftiga än tidigare.

Toyota Tacoma 2022: priser och egenskaper

I allmänhet, om du letar efter en mångsidig pickup som erbjuder exceptionella terrängegenskaper, är denna lastbil ett utmärkt val. Dessutom är hans hytt klassledande och har fler standardfunktioner än du kan föreställa dig. Under huven drivs Tacoma av två motoralternativ, varav ett är en beprövad V6-drivlina som producerar 278 hästkrafter och 265 lb-ft vridmoment.

Toyota Tacoma 2022 ansiktslyftning

Senast Toyota Tacoma gjordes om var för över sex år sedan. 2015. Tillverkaren uppdaterar sin styling för 2022, men förväntar sig inget väsentligt. I allmänhet höll Tacomas design bra med andra lastbilar i klassen. Tillverkaren kommer att designa om sin grill baserat på vad vi har hört och lägga till en ny bakljusdesign. Men SR5 och högre har fortfarande valfria varselljus.

Den robusta designen är närvarande och Tacoma finns tillgänglig med antingen den mindre ingångshytten eller dubbelhytten med dörrar i standardstorlek. Två sänglängder finns också. En Access Cab-modell är 212,3 tum lång, medan en Double Cab-modell är 225,5 tum lång.

✓ Du kan också kontrollera:

Fräsch och unik inredning

Inuti är den senaste Toyota Tacoma 2022 modernare än sin föregångare. Beroende på kabinkonfigurationen erbjuder denna pickup en sittplats för fyra eller fem passagerare. I grund och botten, om du planerar att använda Tacoma som ett familjefordon, är Double Cab-versionen det rätta valet. Som tidigare finns Tacoma i sex trimnivåer inklusive SR, SR5, TRD Sport, TRD Off-Road, Limited och TRD Pro.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Alla modeller har mycket teknik och mycket standardutrustning. I alla utrustningsvarianter hittar du en central 7-tums eller en större 8-tums pekskärm med Apple CarPlay / Android Auto-integration. Nya Tacoma har även en 10-vägs elektriskt justerbar förarstol, som är standard på SR5. Bättre komfort och anpassningsförmåga finns dock med övre paneler.

Toyota Tacoma 2022: priser och egenskaper

Toyota Tacoma 2022 drivlina specifikationer

Den nya Toyota Tacoma 2022 fortsätter att erbjuda samma två motoralternativ. Standardmodellen använder en 2,7 liters 4-cylindrig motor som producerar blygsamma 159 hästkrafter. Kraften riktas till bakhjulen (2WD) eller alla fyra (4WD). Liksom tidigare skickar denna motor kraften genom en 6-växlad automatlåda.

Ett mycket bättre val är dock den valfria 3,5-liters V6:an som utvecklar 278 hästar, runt 120 hk mer än den mindre 4-cylindriga. Det bästa med den här motorn är att du också kan välja mellan den 6-växlade automatlådan och den 6-växlade manuella växellådan.

Toyota Tacoma 2022: priser och egenskaper

Releasedatum och pris

Debuten av den omdesignade versionen av Toyota Tacoma 2022 kommer att äga rum senare i år. Förutom några små förfriskningar utomhus kommer den kommande lastbilen också att introducera fler funktioner genom sex utrustningsvarianter. Priserna kommer med största sannolikhet att förbli oförändrade, och nya Tacoma förväntas börja på 27 500 euro. En Tacoma TRD sport- eller terrängmodell med medelstor utrustning börjar på 30 000 euro.

Volvo Grupp A