Toyota Sequoia 2022: priser och egenskaper

Den omdesignade Toyota Sequoia 2022 är precis runt hörnet. Denna SUV är rankad i toppklass och är en av de mest sålda i USA. Enligt rapporter kommer nästa generation av Toyota Sequoia 2022 ut på marknaden nästa år och bör införa några uppgraderingar. Några av de första återgivningsbilderna dök upp nyligen, och vi måste erkänna att de ser attraktiva och fräscha ut.

Om du inte visste, sedan 2000 har denna SUV blivit det bästa alternativet om du letar efter en stor familjebil med tre sätesrader. År 2022 kan köpare förvänta sig några stora uppdateringar, som mestadels kommer att äga rum utomhus, med lite mer komfort inuti.

Toyota Sequoia 2022: priser och egenskaper

Toyota Sequoia 2022 Facelift

Den Toyota Sequoia 2022 är en attraktiv SUV som ser djärvare och modernare. Denna modell ser uppdaterad ut vid första anblicken, men den kommer inte att förändras drastiskt jämfört med den nuvarande modellen. Istället bör det få förfriskningar i mitten av cykeln. Designen är fortfarande densamma, den stela kroppen-på-ram-strukturen bibehålls. I allmänhet innebär detta att Sequoia förblir dimensionellt oförändrad.

Den nya Sequoia SUV får dock några mindre förfriskningar, inklusive en mer attraktiv gallerdesign med fler krom accenter. Nya LED -strålkastare är på plats medan sidoprofilen har skarpare linjer. Intressant nog har den återgivna Sequoia bättre bakljusgrafik på baksidan och samma form som sin föregångare. Sammantaget, som du kan se, behåller det samma unika utseende.

✓ Du kan också kontrollera:

Förändringar i interiören

Interiören är den mest krävande delen för tillverkaren. Du kan dock inte gå fel med Toyota Sequoia 2022 . Först och främst erbjuder den en mycket rymlig treradsstuga med tillräckligt med plats för sju personer. Som tidigare finns det fem olika utrustningsalternativ inklusive SR5, TRD Sport, Limited, TRD Pro och Platinum varianter. SR5-utrustningen på ingångsnivå har också en fantastisk inredning.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Denna modell har en 6,1-tums pekskärm, Android Auto, Amazon Alexa, Apple CarPlay och trezons klimatkontroll. För de övre listerna finns dock andra funktioner som soltak, läderklädsel och en större display.

Toyota Sequoia 2022: priser och egenskaper

Motorspecifikationer

Den nya Toyota Sequoia 2022 kommer sannolikt bara få exteriör och interiör uppdateringar. Det betyder att denna stora SUV kan ha samma kraftfulla motor som den nuvarande. En 5,7-liters V8-bensinmotor driver nuvarande Sequoia och ger upp till 380 hk och vridmoment på 400 lb-ft.

Tack vare denna kraftfulla motor kan Sequoia dra upp till 7 400 pund. I allmänhet är det fortfarande långt från den ledande Ford -expeditionen och dess 9 300 kilo dragkraft. Intressant nog har vi hört många rykten om att nästa Sequoia kan få en ny växellåda som kommer att ersätta en åldrande sexväxlad automat. I grund och botten vet vi säkert att alla trimlistar erbjuder standard RWD hela tiden, med undantag för TRD Pro trimlist, som erbjuder ett standard 4WD -system.

Toyota Sequoia 2022: priser och egenskaper

Toyota Sequoia 2022 pris och släppdatum

Den kommande Toyota Sequoia 2022 kommer att se mer attraktiv ut än tidigare. Den senaste rapporten visar att Sequoia kommer att träffa återförsäljare under det sista kvartalet 2021. När det gäller priset kommer dock de senaste mitten av cykeluppdateringarna att lägga till att SUV kostar något.

Vi kan därför anta att det börjar på cirka 51 000 euro. Om du vill ha något annat är TRD Pro -kåpan ett utmärkt alternativ som har mycket bekvämlighet, men du måste betala minst 64 000 euro för det.

Volvo Grupp A