Toyota Crown Kluger 2022: priser och egenskaper

Rykten från några månader sedan cirkulerar nu. Bilderna på den kommande Toyota Crown Kluger 2022 läckte igår och denna SUV har vacker styling. Detta fordon har ännu inte officiellt tillkännagivits av Toyota i Kina, men det kan göra sin debut i Auto Shanghai senare denna månad.

Om du inte visste det är Toyota Crown en av de äldsta namnskyltarna i bilindustrin. Denna modell introducerades redan 1955 och är för närvarande i sin femtonde generation. Bilder på den kommande Toyota Crown Kluger har dykt upp och vi har precis fått lite information om dess specifikationer. Här är vad vi hittills vet om den kommande Crown Toyota Kluger.

Toyota Crown Kluger 2022: priser och egenskaper

Toyota Crown Kluger 2022 Design

Nya Toyota Crown Kluger 2022 ser nästan identisk ut med Highlander. Intressant nog är Toyota Highlander känd som “Smart” på vissa marknader som Australien. Till skillnad från Highlander SUV, var Crown tidigare tillgänglig i flera karossstilar. Denna modell fanns som pickup, coupé och kombi. Även om den yttre stylingen liknar den, skiljer den nya Crown SUV sig från Highlander på många sätt.

Först och främst ser det främre förklädet mycket bättre ut med ett mer attraktivt svartmålat galler och gjutna strålkastare. Märket på näsan hjälper oss också att identifiera Crown Kluger på avstånd.

✓ Du kan också kontrollera:

Modern inredning

Inuti kommer den kommande Toyota Crown Kluger 2022 att bli precis som Highlander. Den erbjuder en mycket rymlig kabin och bekväma säten, inklusive de tygklädda sätena på instegsmodellen. Men som med Highlander kommer topplisterna med quiltat läder och många bekvämligheter.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Lastutrymmet är imponerande och den nya SUV: n erbjuder 16 kubikfot användbar bakom baksätet. När den andra och tredje raden viks får köparna över 84 kubikfot. Grundmodellen bör innehålla en 8-vägs elektriskt justerbar förarstol, trezons automatisk klimatkontroll, en 8-tums infotainment-pekskärm, Apple CarPlay / Android Auto / Amazon Alexa-kompatibilitet, satellitradio, fyra USB-portar och nyckelfri ingång / tändning.

Toyota Crown Kluger 2022: priser och egenskaper

Toyota Crown Kluger 2022 drivlinjespecifikationer

Under huven kommer den senaste Toyota Crown Kluger troligen att distribuera det nya hybridsystemet 2022 . Enligt många rapporter kommer den här modellen att använda en beprövad 2,5-liters bensin-elektrisk drivenhet som levererar 189 hästkrafter.

Men andra motoralternativ kan erbjudas och kommer att avslöjas med introduktionen av denna modell. Hittills vet vi att den kommer att använda en sexväxlad automatisk växellåda, men vi förväntar oss också fler alternativ på slutprodukten.

Toyota Crown Kluger 2022: priser och egenskaper

Utgivningsdatum, pris

Efter så många rykten kommer nya Toyota Crown Kluger 2022 . Den senaste upplagan har en attraktiv design och påminner om sin bror Toyota Highlander. Från informationen som cirkulerar på webben kan den kommande SUV: n debutera under Shanghai Auto Show, som kommer att hållas senare denna månad.

Toyota Crown Kluger är dock en premium -SUV som bara är tillgänglig på den kinesiska marknaden. Enligt spekulationer kommer den här modellen att kosta cirka 30 000 euro, vilket är 4 000 euro mindre än Highlander -modellen.