Tesla Model X 2022: priser och egenskaper

Den nya, uppdaterade Tesla Model X 2022 har äntligen avslöjats. Denna modell är en av de mest imponerande elektriska SUV: erna du kan hitta på marknaden. Den har en vacker design och, viktigast av allt, en modern och futuristisk hytt. För 2022 kommer Model X att ge en radikalt ny interiör med samma sjusitsiga layout. Dessutom kommer dess prestanda att skämma ut många sportbilar.

Tesla-tjänstemän uppgav nyligen att den kommande Model X också kommer att innehålla nya batterier och ett mer kraftfullt trippelmotoralternativ. Denna installation levererar 1 020 hästkrafter till alla fyra hjulen, vilket resulterar i en 0-60 mph tid på 2,5 sekunder. Dessutom kan Tesla X 340 göra det på en enda laddning.

Tesla Model X 2022: priser och egenskaper

Tesla Model X 2022 exteriör

Den nya Tesla Model X 2022 har nyligen presenterade och utseende uppdateras. I grund och botten blir det några subtilt omdesignade inklusive mer attraktiva frontförkläden.

Kännbara förändringar inkluderar luftventiler i främre stötfångaren och bättre strålkastargrafik. Intressant nog har du många alternativ för att göra din egen styling. Till exempel, om du vill kan du byta ut den tråkiga kromen mot en svart trimlist, vilket ger denna SUV ett sportigare utseende. Enligt Tesla kommer det att finnas fler hjulalternativ den här gången, och vi gillar de svarta som passar perfekt med bilens vita färg.

Tesla Model X 2022: priser och egenskaper

Ny hytt med mer teknik

Inuti erbjuder den senaste Model X 2022 mer komfort och lyx. Det första du kommer att märka första gången du kliver in i denna SUV är en ny ratt som ser mer ut som att den spänns av ett flygplan än du förväntar dig på en bil.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Nästa stora uppgradering är den nya 17-tums infotainment-displayen, som kan lutas mot föraren eller passageraren fram, beroende på användaren. Sätena är också bekvämare, och du kan få denna SUV med fem, sex eller sju säten. Ytterligare utrustningens höjdpunkter är tvåzons automatisk luftkonditionering, navigering, adaptiv farthållare, kollisionsvarning och blindpunktsövervakning. automatisk nödbromsning och varning för körfält.

✓ Du kan också kontrollera:

Tesla Model X 2022 motorspecifikationer

Höjdpunkten i Tesla Model X 2022 är definitivt det nya trippelmotorn och det kraftfullare batteriet. Enligt Tesla kommer Model X att kunna leverera 1 020 hk till alla fyra hjulen. Tack vare detta accelererar denna SUV från 0 till 60 mph på bara 2,5 sekunder, med en toppfart på 163 mph.

Dessutom ger den nya motorn och det förbättrade batteriet 340 mil mellan laddningen. Men det finns också en långdistansversion som erbjuder 360 miles mellan avgifterna. Vi kan också förvänta oss dubbelmotorinstallation och fler batteripaket.

Tesla Model X 2022: priser och egenskaper

Utgivningsdatum och pris

Den kommande Tesla Model X 2022 är definitivt en av de mest attraktiva SUV: erna på marknaden. Den uppdaterade versionen ger ett mer attraktivt utseende och många nya tekniker.

Tesla meddelade nyligen att förbeställningar för den uppdaterade Model X snart kommer att finnas tillgängliga. Leveranser förväntas dock inte förrän 2022. Priserna börjar på 83 000 euro för långdistansmodellen, medan den kraftfullare rutiga versionen kostar 113 000 euro.

Volvo Grupp A