Tesla Model S 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Den Tesla Model S 2022 pläd är Elon Musk svar på bristen på bilens berömda prestanda variant. Senast Tesla erbjöd sin topppresterande utrustningsnivå var 2020, så många högpresterande bilentusiaster undrar över denna fråga. Beslutet att endast erbjuda utrustningsvarianten Plaid som en kraftfullare modell har inte ändrats än så länge. Det är bäst att titta på några av de bästa delarna av detta fordon.

Tesla Model S 2022: specifikationer, pris, releasedatum

En högsta nivå av prestanda

När det kommer till prestandaaspekten kan det vara den bästa Tesla att köpa 2022. Denna idé gäller alla som älskar snabba bilar. Hittills är det den enda elektriska sedan som kan köra 60 mph på mindre än 2 sekunder. Ett annat elfordon som den slår är Rimac Nevera. Tyvärr är denna bil en hyperbil. Så det är vettigt att kalla den rutiga versionen av Model S den snabbaste elektriska sedanen hittills. Toppfarten för detta fordon är 200 mph med 1 020 hästkrafter.

✓ Du kan också kontrollera:

Dessutom är det det enda elfordonet med längst räckvidd och snabbast acceleration. Den bästa tiden för Tesla Model S 2022 Pläd på ¼ mil går på 9,23 sekunder. På detta avstånd kan den nå en topphastighet på upp till 155 miles per timme. I förhållande till körsträckan erbjuder den upp till 390 mil. Naturligtvis erbjuder den långsammare basmodellen en lång körsträcka på 405 miles. Så du behöver inte tänka två gånger på idén att köpa en kraftfull elektrisk sedan. Detta fordon är ditt bästa val.

Tesla Model S 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Fängslande funktioner du kan förvänta dig

Den fantastiska prestandan hos denna Tesla Model S Plaid 2022 är inte det enda den erbjuder. Det finns mer att upptäcka i bilen. Naturligtvis kommer den med ett antal sofistikerade säkerheter och avancerade funktioner. Den mest enastående upplevelsen är den förbättrade självkörningsförmågan i autopilotmenyn. Den kommer med sina automatiska filbyte, inkallning och parkeringsfunktioner som är lätta att använda. Sammantaget gör detta det lättare att köra bilen var som helst, när som helst.

Tesla Model S 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Detta fordon kombinerar skönhet och aerodynamik när den är som bäst. Det ser vackert ut utan att ge avkall på aeroaspekterna som förbättrar körningen av bilen. Tesla Model S 2022 Plaid är i alla fall tillgänglig från 131 190 euro. I den fullastade versionen, som har fler saker i sig, kan den nå 149 190 euro.