Tesla Cybertruck 2022: priser och egenskaper

Tesla Cybertruck 2022 är en av de bästa Teslas att köpa 2022. Enligt rykten kommer cybertrucken att bli försenad utöver de leveranser som förväntas för 2021. Men oroa dig inte, Cybertrucken förväntas komma ut på marknaden 2022. Tja, vad är speciellt med den här bilen? Låt oss ta reda på!

Tesla Cybertruck 2022: priser och egenskaper

Tesla Cybertruck-motorer och kraft

Tre kan vara det magiska siffran för denna cybertruck, eftersom den har tre elmotorer som bara toppen av sortimentet skulle få. Tack vare de tre motorerna kommer Cybertrucken att kunna accelerera från noll till sextio miles per timme på mindre än tre sekunder.

Den fyrhjulsdrivna bilen med två motorer kommer att kunna nå samma hastighet på mindre än 4,5 sekunder, medan den vanliga enmotoriga bakhjulsdriften tar cirka 6,5 ​​sekunder att klara samma sprint.

Tesla Cybertruck batterier och räckvidd

Tesla hävdar att med tre motorer kan Cybertruck färdas 500 mil mellan laddningarna. En annan modell, som är den dubbla motorn i mitten av specifikationerna, kan ta cirka 300 mil, medan Cybertruck bara räcker cirka 250 mil mellan laddningarna för instegsmodellen.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Interiör och funktionalitet i Tesla Cybertruck

Interiören i Tesla Cybertruck 2022 använder fortfarande det kantiga temat med geometriska ryggstöd och en platt och hyllliknande instrumentbräda. Den kommer att ha ett sexsitsarrangemang med en liten hoppstol i främre raden. Den enorma 17-tums pekskärmen och den okformade ratten är intressanta. Tesla säger också att Cybertrucken också är utrustad med 2 830 liter låsbar lastkapacitet. Dessa laster inkluderar lastutrymmet, bagageutrymmet och lite förvaringsutrymme bakom sidorutorna.

Tesla Cybertruck 2022: priser och egenskaper

Den förenade också 120-volts och 240-volts eluttag och gjorde dem sedan till något av ett mobilt minikraftverk. Den är även utrustad med en inbyggd luftkompressor som gör den så mycket enklare att använda på camping eller på byggarbetsplatsen.

Tesla Cybertruck pris och releasedatum

För priset i sig är Tesla Cybertruck annorlunda. Priset börjar på 40 000 euro för en modell med enkelmotor och tvåhjulsdrift. Under tiden måste du spendera runt 70 000 euro om du vill skaffa den tremotoriga cyberlastbilen. Om du inte vill missa det kan du säkra ett av dessa djur med en deposition på 100 euro.

Tesla Cybertruck 2022: priser och egenskaper

På releasedatumet säger Elon Musk att de kan göra några leveranser i slutet av 2021, men många fler kommer att levereras till listan 2020, då har du fortfarande en chans att få din Tesla Cybertruck 2022 i slutet av 2021. Om inte, måste du vänta till 2022.

Volvo Grupp A