Subaru WRX 2022: priser och egenskaper

Med 20 års historia och fyra generationer bakom sig kommer  Subaru WRX 2022 att   förnyas från början till slut med allt du kan förvänta dig av en rallyikon: en ännu kraftfullare boxermotor, ett mer avancerat chassi, en förbättrad fyrhjulsdrift och en uppdatering. Anslutnings- och säkerhetsteknik.

Allt med denna bil är designat för hög prestanda, även designen. Sporttillbehör och stora luftintag används för aerodynamiska ändamål, vare sig det är för att minska luftmotståndet eller för att förbättra luftflödet till motorn. Dess aggressiva stil är inspirerad av Subaru VIZIV Performance Concept, en prototyp som varumärket presenterade 2017.

Subaru WRX 2022: priser och egenskaper

Allt med  Subaru WRX 2022   är helt nytt. Renoveringen utfördes från en ny global plattform som ökar vridstyvheten med 28 % och tillåter användning av mer avancerade komponenter för chassit, såsom krängningshämmaren, som nu är mer effektiv när den monteras direkt på fordonskarossen snarare. än subramen kommer att göra.

✓ Du kan också kontrollera:

Som alla moderna sportbilar använder WRX 2022 elektronik för en mycket anpassningsbar körupplevelse. Körlägesväljaren erbjuder komfort, normal, sport och individuella program för att ändra bland annat funktionerna för fjädring, styrning, fyrhjulsdrift och transmission. Varumärket talar om upp till 430 anpassningsmöjligheter bakom ratten.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Subaru WRX 2022: priser och egenskaper

Under huven arbetar en ny 2,4-liters, fyrcylindrig, turboladdad boxermotor som nu utvecklar 271 hk vid 5 600 rpm och 258 lb.ft. mellan 2 000 och 5 200 rpm. Den använder en Subaru symmetrisk fyrhjulsdrift med vridmomentvektorkontroll och erbjuder som tillval en sexväxlad manuell växellåda eller en mycket snabbare växlande automatisk CVT, bättre avstämd högpresterande mjukvara och ett manuellt läge med åtta paddelväxlare vid ratten.

När det gäller teknik och utrustning   höjer Subaru WRX 2022   nu ribban och inkluderar ett infotainmentsystem med en 11,6-tums HD-skärm och hela utbudet av EyeSight-assistenter. Den kan konfigureras med ett Harman Kardon 11 högtalarljudsystem, navigation, backkamera och såklart Recaro sportstolar.

Subaru WRX 2022: priser och egenskaper

Lanseringen är planerad till de första månaderna 2022 i USA, så vi kan förvänta oss den i Mexiko under sommaren samma år. Dess främsta konkurrenter inkluderar Hyundai Elantra N och Audi S3 sedan.

Volvo Grupp A