Subaru Outback 2022: priser och egenskaper

Den kommande Subaru Outback 2022 kommer att introducera fler uppdateringar. Efter omdesignen 2021 kommer outbacken 2022 inte längre att ändras så drastiskt. En hybrid drivlinan och en ny trimnivå är dock mer än tillräckligt för att hålla kunderna nöjda. Exteriör och interiör är också endast något uppdaterade. Motorintervallet kommer också att behållas, men outback -SUV: n kommer utan tvekan att fortsätta att sälja bra.

Det är en modell utan verklig konkurrens av flera anledningar. De närmaste rivalerna är Ford Edge, Hyundai Santa Fe och Honda Passport. Den nya Outback -modellen väntas säljas 2021, troligen under andra halvåret.

Subaru Outback 2022: priser och egenskaper

Externa och interna förändringar i outbacken 2022

Den helt nya Subaru Outback 2022 kommer att presentera några uppdateringar. Den japanska tillverkaren kommer dock inte att leverera några betydande uppgraderingar efter redesignen. Under 2022 kommer Subaru att leverera modifierade bakljus och ett något större galler. Strålkastarna och stötfångarna är ett drag. Outback har 8,7 tum markfrigång och är ett bra terrängfordon. Den globala plattformen modifierades nyligen för att rymma en hybrid drivlinan.

✓ Du kan också kontrollera:

När det gäller förändringarna i interiören kommer Outback att få tekniska uppdateringar. Detta inkluderar en ny version av infotainmentsystemet och nya förarhjälpshjälpmedel. Nya funktioner är dock valfria i den grundläggande outback -varianten. Dessutom kommer Subaru sannolikt att tillhandahålla en längre lista över standardutrustning. Som sagt, en 7-tums pekskärm samt standard och valfri klädsel finns kvar.

Subaru Outback 2022: priser och egenskaper

Ny utrustningsvariant

Olika tillförlitliga rapporter har sagt att nya Subaru Outback kommer att få en ny trimnivå 2022 . Dessutom borde Forester och Crosstrek också resa med samma variant. Det är en ny trimnivå ”Wilderness”, även om namnet ännu inte är officiellt.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Det är en version som kommer att förbättra SUV: s terrängfunktioner. Medan terrängkörningen förbättras, vet vi fortfarande inte exakt vilka uppgraderingar detta redskap har att erbjuda. Produktionen av Outback 2022 har ännu inte börjat, så Subaru kommer troligen att släppa mer detaljer under de närmaste månaderna.

Subaru Outback 2022: priser och egenskaper

Specifikationer för hybriddrivning

Den kommande Subaru Outback 2022 kommer att introducera ett alternativ för hybriddrivning. Fullständig information är ännu inte tillgänglig, men olika källor rapporterar samma problem. Här är saken, den nuvarande modellen finns med en 2,5-liters fyrcylindrig. Denna motor kommer att ersättas av en 2,4-liters fyrcylindrig. Den nya motorn kommer att använda en turboladdare och producera 260 hästkrafter och 277 lb-ft vridmoment.

Det är en enorm förbättring, och Subaru kommer också att leverera en CVT -överföring och ett standard AWD -system. Hybridsystemet kommer att kombinera en ny motor med elmotorer och ett batteripaket. Total effekt är cirka 250 hästkrafter och 300 lb-ft vridmoment. Dessutom lovar Subaru över 35 mpg tillsammans.

Subaru Outback 2022: priser och egenskaper

Subaru Outback 2022 släppdatum och pris

Den kommande Subaru Outback 2022 borde återigen ligga på cirka 27 000 euro. När det gäller hybridvarianten börjar priset på 32 000 euro eller lite mer. Enligt Subaru kommer den helelektriska Outbacken att komma ut på marknaden 2023. Innan dess kommer den hybriddrivna Outback 2022 att säljas någon gång 2021. SUV: n fortsätter att konkurrera med Ford Edge, Honda Passport och Hyundai Santa Fe.

Volvo Grupp A