Subaru Forester 2022: priser och egenskaper

Vädret och terrängen, kompakt Forester crossover-SUV från Subaru tävlar i ett av de mest trafikerade SUV-segmenten och kännetecknas av markfrigång över genomsnittet, ett vanligt fyrhjulsdriftssystem och ett komplett sortiment av aktiva produkter från säkerhetssystem. Forrester var helt ny för 2019 års modell, medan 2021 -versionen gjorde adaptiva LED -strålkastare och automatisk helljusstandard. Den Subaru Forester 2022 bör komma med stora förändringar som varumärket uppdaterar vanligtvis under cykeln i sitt fjärde år av produktionen.

Subaru Forester 2022: priser och egenskaper

Subaru har inte pratat om Forester 2022 ännu, men flera källor tyder på vad märket har i åtanke för den snabbsäljande modellen. Den kompakta Forester, som en del av uppdateringen under cykeln för femte generationens version, skulle komma med en nydesignad front-end-design och uppdaterad baksida. Den uppdaterade skogsmästaren ska få nya materialprover i kabinen, åtföljd av den uppdaterade tekniken i bilen. En del av uppdateringen bör också innehålla den nya generationens EyeSight -förarassistanssystem.

En annan betydande förbättring kan vara tillägget av det nya turbomotorn. Modellen bör också få en uppdaterad CVT -enhet och ett nytt Drive Mode Select -system. Rapporter visar också att hybrid drivlinan inte utesluts.

Subaru Forester 2022: design

Den Subaru Forester 2022 väntas fartyget i sin uppdaterade form men kamouflerade prototypen versionen har inte drabbat gatorna ännu att ge oss en bättre titt på möjliga styling uppdateringar.

Subaru är dock känt för att ge sitt fjärde år av produktionsmodeller en mild stylinguppdatering och den uppdaterade Forester borde inte vara ett undantag. Forester 2022 ska komma med den tweakade strålkastardesignen och den uppdaterade gallerstilen. Stötfångarkåpan ska också vara i optimerad form.

Profilen kommer inte att se några väsentliga förbättringar, medan bakdelen också bör ha ett begränsat antal ändringar, till exempel: B. de uppdaterade bakljusen.

Den uppdaterade Subaru Forester ger också nya hjul- och karossfärger.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredning, utrustning:

Subaru Forester har gott om plats för fyra vuxna i sin hytt och en bekväm 76,1 kubikfot för last. Med baksätena fällda finns det 34,6 kubikfot tillgängliga för last. Forester har också bekväma och multi-justerbara säten samt tydliga och användarvänliga kontroller.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Den Subaru Forester 2022 inte kommer med några väsentliga förändringar i kabinen, som rapporter tyder på. Modellen ska lägga till nya materialprover och förbättrade tekniska funktioner. Varje ranger kommer att innehålla minst en 6,5-tums pekskärm med Apple Car Play och Android Auto. I toppklasserna kommer en större 8-tums pekskärm att finnas tillgänglig med eventuellt införande av det större alternativet.

Subaru värdesätter också passagerarnas säkerhet och varje utrustning levereras med ett komplett komplement av EyeSights aktiva säkerhetssystem. Den uppdaterade Forrester 2022 bör dock lita på en ny generation av Eye Sigh -systemet. Det nya systemet skapar en hög medvetenhet tack vare radar fram och bak. Modellen använder också en 3D-karta med hög precision. Standard säkerhetspaketet inkluderar också automatisk nödbromsning, aktiv körfältskontroll och adaptiv farthållare, medan blindpunktsövervakning kan förbli valfri.

Subaru Forester 2022: priser och egenskaper

Subaru Forester 2022: Drivlina

Subaru Forester 2022 skulle hålla den nuvarande 2,5-liters, turboladdade fyrcylindriga motorn som producerar 182 hästkrafter och 176 lb-ft vridmoment. Motorn bör dock blandas med det reviderade steglösa systemet för jämnare prestanda över effektkurvan.

Forester kommer tillbaka med standard fyrhjulsdrift, men det borde finnas ett nytt Drive Mode Select-system med fem drivlägen.

Enligt rapporter kan nästa modell också få ett nytt turbomotoralternativ. Subaru håller på att uppgradera hela sin flotta till turboladdade boxermotorer med direktinsprutning och förbättrad bränsleeffektivitet.

Subaru och Toyota arbetar också med den nya hybridtekniken, och den uppdaterade Forester kan också få alternativet för den elektrifierade drivlina.

Subaru Forester 2022: släpp, pris

Fullständigare detaljer om Subaru Forester 2022 kommer någon gång i mitten av 2021 närmare modellens debut. Om rapporter om den uppdaterade Forester visar sig vara sanna, bör det bli en liten prishöjning över hela intervallet. Den uppdaterade Forester bör börja på cirka 26 000 euro.

Volvo Grupp A