Subaru Crosstrek 2022: priser och egenskaper

Den helt nya Subaru Crosstrek 2022 kommer ut på marknaden senare nästa år. Denna crossover skapar bra försäljning för tillfället, men Subaru försöker förbättra det. Crosstrek -modellen har en lång tradition och är en av de mest pålitliga modellerna i sitt segment. Den nya versionen kommer med förfriskningar i mitten av cykeln. Detta inkluderar olika förbättringar, inklusive styling och interiör.

Detta ger Crosstrek mer teknik och gör utseendet mer modernt. Som tidigare erbjuder Subaru ett standard AWD -system. Vi vet dock inte om Crosstrek 2022 kommer att introducera ett nytt framdrivningsalternativ. Priset kommer att öka något, så den nya modellen kommer att kosta mer än sin föregångare.

Subaru Crosstrek 2022: priser och egenskaper

Crosstrek redesign 2022

När det gäller design kommer nya Subaru Crosstrek att se några förändringar under 2022 . Intressant nog ser den nya modellen inte på något sätt nära den första generationens Crosstrek som introducerades 2012. Denna crossover har flyttat bort från sina rötter. Men det är bra, eftersom Crosstrek -modellen ser attraktiv och modern ut. Vi vet inte om det blir några storleksändringar. Mest troligt kommer Subaru att behålla måtten intakta. Å andra sidan kommer det främre förklädet säkert att se uppdaterat ut.

Tillverkaren ger en mer upprätt grilldesign och en annan form på strålkastarna. Denna crossover har nya valfria hjul på sidorna, medan 18-tums hjulen finns kvar. Crosstrek Sport -varianten kommer att få mer eller mindre samma uppdateringar. Denna modell kommer att fortsätta att erbjuda sitt ikoniska exteriörfärgjobb i Plasma Yellow Pearl.

Subaru Crosstrek 2022: priser och egenskaper

Inredningsdetaljer

 Interiören kommer att få mer moderna funktioner och dess design kommer att förändras något. Den Subaru Crosstrek 2022 som den tidigare modellen fortfarande erbjuder gott om utrymme och benutrymme. Lastutrymmet är också generöst. Crosstrek erbjuder 20,8 kubikfot lastutrymme. Att fälla ned baksätena öppnar dock upp 55,3 kubikfot utrymme. Denna modell har fortfarande en föråldrad 6,5-tums pekskärm.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Vi vet inte om Subaru planerar att introducera en ny och större display. Om så inte är fallet rekommenderar vi starkt en pekskärm som tillval. Märkets EyeSight -säkerhetssvit är tillgängligt igen och kommer att innehålla de senaste förarassistanssystemen. Crosstrek Sport -modellen kommer att introducera bättre komfort, sportigare säten och mer standardutrustning.

Subaru Crosstrek 2022: priser och egenskaper

Crosstrek och Crosstrek Sport Specifikationer

Under huven kommer den kommande Subaru Crosstrek 2022 troligen att ha samma utbud av motorer. Det finns fortfarande rykten om det nya drivalternativet. Inget är dock officiellt än. En 2,0-liters fyrcylindrig motor förblir standard och kan producera 152 hk. Denna enhet är tillgänglig i nyutrustad utrustning och har också ett vridmoment på 145 lb-ft.

Om du vill ha mer kraft använder Crosstrek Sport och Limited-trimnivåerna en större 2,5-liters fyrcylindrig motor. Den kan producera upp till 182 hästkrafter och 175 lb-ft vridmoment. Subaru erbjuder både manuella och CVT -transmissioner och AWD -inställningen erbjuds som standard.

Subaru Crosstrek 2022: priser och egenskaper

Subaru Crosstrek 2022 pris och släppdatum

Priset på Subaru Crosstrek 2022 som börjar närma sig börjar på 24 000 euro. Detta är en liten prishöjning jämfört med den nuvarande modellen. Å andra sidan kostar premiumutrustningen över 27 000 euro och Crosstrek Sport cirka 28 000 euro.

Den begränsade versionen av toppklassen kostar över 30 000 euro. Subaru kommer att lansera sin nya crossover under andra halvan av 2021.

Volvo Grupp A