Subaru BRZ 2022: priser och egenskaper

Efter månader av spekulationer hade nyheten precis kommit att Subaru BRZ 2022 kommer att presenteras i höst tillsammans med sin Toyota 86 Twin. Vad vi har hört är nästa generations modell planerad att anlända till USA någon gång nästa år.

Äntligen får Subaru BRZ sin första redesign sedan debuten 2012. För nu har vi massor av information och en ny retad bild som avslöjar bilens nya 10-ekrade hjul. Dessutom sägs denna modell drivas av en 2,4-liters Flat-Four. Den ska antingen använda en turboladdare för att generera cirka 260 hästkrafter eller en naturligt sugmotor på 217 hästkrafter.

Subaru BRZ 2022: priser och egenskaper

Subaru BRZ exteriördesign

Nya Subaru BRZ 2022 är en sportig bil som ser väldigt attraktiv ut. Vi har hört många rykten på sistone, och äntligen bekräftas och retas den här modellen inför hela avslöjandet. Vi har även några spionbilder som visar hur nästa generations modell kommer att se ut. Vid en första anblick kommer den kommande sportbilen att hålla relativt samma dimensioner och form. De flesta förändringarna är dock mest märkbara på framsidan.

✓ Du kan också kontrollera:

Nya Subaru BRZ kommer nu med modellattraktiva LED-strålkastare, ett uppfräschat kylargrill med bikakemönster. Sidoprofilen delar samma linjer med snygga hjul, vertikala sidointag och subtila framskärmar. Det finns även några små modifieringar på baksidan. De nya LED-baklyktorna, som har en kontinuerlig horisontell list för att framhäva bredden, och tillverkaren lade till en integrerad läppspoiler i slutet.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Subaru BRZ 2022: priser och egenskaper

Interiöruppdateringar och förändringar

Interiören i Subaru BRZ 2022 bör hålla sig sportig med några små uppdateringar. Men som du säkert vet är inredningen av denna modell verkligen inte dess starka sida. Med det menar vi att den inte får samma nivå av trötthet som konkurrenten Nissan 370Z. Som sagt, som sagt, några mindre uppdateringar förväntas och köpare kommer att få en bättre exklusiv stuga gjord med material av högre kvalitet. Subaru kan också använda den nya Infotainment & Connectivity som den nyligen lanserade Outback- modellen.

Subaru BRZ 2022: priser och egenskaper

Subaru BRZ drivlina specifikationer och prestanda

Den nya Subaru BRZ 2022 kommer sannolikt att använda 2,4-liters platt-fyra-drivlinan från en befintlig Subaru. Den pålitliga källan föreslår antingen en turboladdare med 260 hk eller ett sugsystem med 217 hk. Den ska för övrigt komma som standard med sexväxlad manuell låda och använda bakhjulsdrift som enda alternativ.

Subaru BRZ 2022: priser och egenskaper

Publiceringsdatum och kostnad

Enligt vissa spekulationer kommer den nya generationen Subaru BRZ 2022 att komma till USA någon gång nästa år. Den här modellen kommer att se sportigare ut än någonsin och skulle kunna använda en turbomotor eller en naturligt aspirerad motor. Som tidigare nämnt kommer denna sportiga bil att lanseras tillsammans med Toyota 86-modellen i höst. Tillverkaren har ännu inte gett någon information om priset. Men enligt vissa rykten är den mest sannolika kostnaden runt 30 000 euro.

Volvo Grupp A