Subaru Ascent 2022: priser och egenskaper

Den största SUV: n i Subarus flotta är Ascent -modellen. Enligt den senaste informationen kommer den nya Subaru Ascent 2022 och lanseras någon gång nästa år. Den kommande modellen kommer att ge många förbättringar och introducera uppdaterad styling.

Om du inte visste att denna SUV är mycket populär bland familjer för sin rymliga, bekväma interiör med plats för sju eller åtta passagerare. En beprövad 2,4 liters turboladdare 4 används under huven och ger 260 hästkrafter och 277 lb-ft vridmoment.

Subaru Ascent 2022: priser och egenskaper

Subaru Ascent 2022 Facelift

Det japanska flaggskeppet Subaru Ascent lanserades 2019 och har en betydande inverkan på medelstora segmentet. Dessutom är Subaru Ascent 2022 den tredje generationen som kommer att vara en överföringsmodell. Subaru meddelade nyligen att dess utomhusutseende inte kommer att förändras nämnvärt. Så fans kan förvänta sig samma klassiska styling som är mycket bekant på gatan.

Subaru Ascent har ett unikt galler, LED -strålkastare och 8,7 tum markfrigång. Som standard erbjuder tillverkaren takräcken, dimljus, paneler för de nedre dörrarna och kromdetaljer. Touringmodeller med högsta sortiment ser snyggare ut tack vare sidospeglarna i satinsilver, de förkromade dörrhandtagen och den förkromade underkörningsskyddsplattan.

Subaru Ascent 2022: priser och egenskaper

Fräsch och modern inredning

I interiören erbjuder nya Subaru Ascent 2022 alla fördelar med en stor crossover. Denna modell erbjuder en rymlig och teknisk hytt. Den rymmer sju eller åtta personer. Som regel kan passagerare hitta mycket plats på tredje raden, men de är inte tillräckligt stora, som nya Volkswagen Atlas erbjuder. Ascent erbjuder fortfarande många anpassningsalternativ när det gäller utrustningsvarianter. Instegsmodellen har en uppvärmd ratt, uppvärmd baksäte, minnesförarsäte, justerbart passagerarsäte och trimmade lädersäten.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Subaru infotainmentsystem har en stor skärm med fantastisk grafik och är kompatibel med Apple Car Play, Android Auto och Wi-Fi-hotspots. Varje modell har ett bra paket med förarhjälpmedel, inklusive adaptiv kryssning, automatisk nödbromsning och assistans vid ruttunderhåll.

✓ Du kan också kontrollera:

Drivsystemspecifikationer

Under huven kommer den kommande Subaru Ascent 2022 troligen att använda samma motor som sin föregångare. Det betyder att vi kunde se den 2,4-liters 4-cylindriga turbomotorn igen, vilket kan ge 260 hk till alla fyra hjulen via en kontinuerligt variabel växellåda (CVT).

Denna växellåda simulerar en 8-växlad automat, och föraren kan manuellt växla under ratten om du inte vet. Den maximala dragbara vikten från informationen vi fick är densamma som tidigare, 5000 pund.

Subaru Ascent 2022: priser och egenskaper

Hur mycket kommer Subaru Ascent 2022 att kosta?

Den nuvarande instegsnivå 3-radiga Subaru Ascent SUV har en tillverkares rekommenderade försäljningspris på 33 345 euro. Vi antar dock att priset på den nya produkten kommer att vara lite högre med tanke på uppdateringar och förändringar.