Skoda Slavia 2022: priser och egenskaper

Skoda Slavia 2022 var en bil tillverkad i Tjeckoslovakien från 1928 till 1941. Skoda Slavia 360 View var en populär bil på sin tid och spelade en viktig roll i den tjeckoslovakiska historien. 

Slavia var den första masstillverkade bilen i Tjeckoslovakien och hjälpte till att bygga upp landets bilindustri. 

Skoda Slavia 2022: priser och egenskaper

Bilen användes även av den tjeckiska militären under andra världskriget och spelade en viktig roll i befrielsen av Tjeckoslovakien från nazisternas ockupation.

design

Skoda Slavias exteriör är ganska tilltalande, med snygga linjer och modern design. Den är inte för flashig eller överdriven, vilket gör den perfekt för dem som vill ha en snygg bil utan att dra för mycket uppmärksamhet. 

Interiören i Skoda Slavia är lika fin, med gott om plats och bekväma sittplatser. Allt är välgjort och ser hög kvalitet ut, vilket är vad du kan förvänta dig av en Skoda-bil. Sammantaget är Slavia ett bra val för alla som letar efter ett snyggt och praktiskt fordon.

motor

Skoda Slavia drivs av en fyrcylindrig, 1498cc bensinmotor som ger 147,52 hk vid 5000-6000 rpm. Motorn är ihopkopplad med en femväxlad manuell växellåda. Bilen kan nå en topphastighet på 140 mph och accelerera från 0 till 62 mph på 9,2 sekunder. 

Slavia kan ge en bränsleekonomi på 42,8 mpg på den kombinerade cykeln. Skoda Slavia drivs av en 1,4 liters bensinmotor som ger 75 hk och 95 Nm i vridmoment. 

Skoda Slavia 2022: priser och egenskaper

Denna motor är kopplad till en femväxlad manuell växellåda. Slavia kan nå en topphastighet på 170 km/h och accelerera från 0 till 100 km/h på 13,8 sekunder. Bränsleekonomin är 37 mpg stad och 47 mpg på motorvägen.

markfrigång

Skoda Slavia Booking är en bil som har en markfrigång på 179 mm. Detta gör den idealisk för körning på vägar med många hinder som gropar och gupp. 

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Det betyder också att bilen kan köra genom grunt vatten, vilket gör den perfekt för användning i dåliga väderförhållanden. Dessutom har Skoda Slavia en stor bagagelucka, som är perfekt för förvaring av bagage eller andra föremål.

Publiceringsdatum

Lanseringsdatumet för Skoda Slavia i Indien kommer att avslöjas den 28 februari 2019. Denna bil förväntas bli en stor hit, särskilt med tanke på det låga priset och högkvalitativa funktionerna. 

Slavia är en femdörrars sedan som är perfekt för familjer eller alla som behöver lite mer utrymme. Den har en 1,4 liters motor och är utrustad med många standardfunktioner som luftkonditionering, elfönsterhissar och centrallås med fjärrkontroll. 

Skoda Slavia 2022: priser och egenskaper

Skoda Slavia finns även med flera tillval som läderinteriör, uppvärmda säten, satellitnavigering och parkeringssensorer. Det är verkligen ett populärt val för förare som letar efter en prisvärd men ändå snygg bil.

miltal

Skoda Slavia Colors är en liten familjebil tillverkad av det tjeckiska företaget Skoda. Slavia tillverkades första gången 1934 och var en mycket populär bil på sin tid. Bilen är fortfarande i produktion idag, även om den har uppdaterats några gånger genom åren. 

Den senaste versionen av Slavia är bränslesnål med en körsträcka på 19,47 kmpl. Skoda Slavia-specifikationen har också en mycket bekväm körning, vilket gör den till ett utmärkt val för långa resor.

Slutsats

Skoda Slavia var en bil tillverkad av det tjeckiska företaget Skoda på 1920- och 1930-talen. Bilen var populär bland allmänheten och över 100 000 tillverkades. 

Slavia var tillgänglig i en mängd olika karossstilar, inklusive en coupé, cabriolet och sedan. Den fanns också med en mängd olika motorer, inklusive en 1,5-liters och en 2,0-liters.

Volvo Grupp A