Opel Mokka 2022: priser och egenskaper

År 2022 kommer crossover-erbjudandet på den ryska marknaden att utökas med flera modeller av ledande bilmärken. Listan med intressanta förslag inkluderar ytterligare en omstyling av den första Opel kompakta crossovern, producerad under varumärket Opel Mokka 2022 förbereds för massproduktion.

Opel Mokka 2022: priser och egenskaper

Prisvärd, praktisk och multifunktionell bil uppvisar en rymligare och mer ergonomisk ny kaross, högkvalitativa interiörmaterial, bränsleekonomi och driftsegenskaper hos märkets motorsortiment.

Utanför

Opel Mokka 2022: priser och egenskaper

I kroppsdesign finns det en direkt likhet med den amerikanska motsvarigheten, vilket förklaras av deltagandet av specialister från General Motors i utvecklingen av projektet. Det bör erkännas att den nya modellen på bilden ser ut till nivån för mer prestigefyllda och presentabla klasskamrater från alla vinklar. I den ljusaste och mest uttrycksfulla frontprojektionen, den kompakta Crossover Opel Mokka 2022 uppmärksamhet på sig själv:

 • stort format och dynamisk lutning av vindrutan;
 • tre skarpa längsgående reliefer av huven;
 • dekorativ kromplätering av kontur och logotyp samt stormaskigt konstruktionsgaller på kylarlocket;
 • två ”bumerangs” av körljus och en trapetsformad konfiguration av främre optikblock.

Den främre delen innehåller också en uppsättning dimljus i kombination med ventilationsdiffusorer och en småskalig metall-plast kaross med en figurerad utskärning av det nedre luftintaget.

I den europeiska modifieringen av crossover finns det inga aggressiva stilelement som är typiska för amerikanska motsvarigheter. Trots dominansen av räfflade aerodynamiska reliefer framkallar den nya generationens modell exceptionellt fridfulla, positiva känslor.

Opel Mokka 2022: priser och egenskaper

Den genomgående modifierade modellen är snygg, sportig och monolitisk Opel Mokka 2022 i profilvy. Med tanke på layout crossover-klassiker, proportionellt utspädd med moderna designlösningar. I lager:

 • en liten skillnad i lutningarna på panoramavindrutan och motorrumsskyddet;
 • taklinje som lutar bakåt;
 • silver fönsterbräda och svarta plastband på sidorutorna;
 • ovala speglar och muskulösa reliefer av kroppens sidoväggar;
 • Klassiskt fembladigt mönster på 17-tums silverhjul.

Närvaron av en viss terrängpotential indikeras av karossens höga landning, överhängens kompakthet och närvaron av dekorativa och skyddande terrängtillbehör. Men nyheten i sortimentet i statusen för en stadsbil har ett antal begränsningar för driften av crossover-terrängen.

Opel Mokka 2022: priser och egenskaper

Baksidan av den mellanstora SUV:n visar nostalgiska retrodetaljer från 2000-talet. I uppmärksamhetszonen;

 • halvovala bakre glasrutor skuggade av en spoiler;
 • kompletterat med varumärke, en kromremsa och en nisch för en registreringsskylt, en konvex baklucka;
 • exklusiv grafik av komplexa strukturerade markörer och fotlampskärmar.

Entourage av den bakre karossnivån inkluderar också en massiv metall-plast kaross med sidourtag för två dimljus.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Inre

Opel Mokka 2022: priser och egenskaper

Trots den relativt låga kostnaden kommer den nya versionen av den kompakta crossovern Opel Mokka 2022 att glädja framtida ägare med kvaliteten och kvaliteten på interiören, utrustningens kvantitet och funktionalitet.

Opel Mokka 2022: priser och egenskaper

Multifunktionsrattens 3-ekrade design ger en tydlig bild av det mycket informativa analog-digitala instrumentklustret. På mittkonsolen finns en 8-tums multimediadisplay, en fjärrkontroll för att aktivera och justera luftkonditioneringen och ett rymligt fack för litet bagage.

✓ Du kan också kontrollera:

På undersidan av instrumentbrädan finns en spak för att växla transmissionens draghastighetslägen och flera kommandoknappar. Tunneln är utrustad med en uppsättning mugghållare, en organisatör och ett armstöd med ytterligare en nisch för bagage.

 • Främre pilotsäte tillhandahåller sidostöd, värme- och ventilationskretsar och en nominell lista över justeringsområden. Den bakre soffan kompenserar delvis för bristen på ytterligare bekvämligheter med ökad lätthet att komma in och köra.
 • Till utomhusfläktarnas förtret är bagageutrymmet endast 356 liter. Ett acceptabelt värde för en liten stadsbil kan höjas till 785 liter genom att delvis demontera baksätena.

Tekniska egenskaper

Opel Mokka 2022: priser och egenskaper

Formaterade i proportioner LWH (4152 x 1791 och 1531 mm), de yttre måtten eliminerar en betydande del av parkerings- och parkeringsproblem.

 • Fördelarna med nyheten är: en universell plattform, en kraftkrävande kombinerad fjädring, en central bas på 2555 mm och en markfrigång med en höjd på 190 mm. I närvaro av en sidostabilisator, en komplett uppsättning skivbromsar och komponenter i aktiva och passiva säkerhetssystem.
 • I grundversionen driver crossovern en krafttandem bestående av en bensinmotor ”fyra” 1,4 l / 140 hk / 200 Nm, en mekanisk femväxlad eller 6-bands fyrhjulsdrift.

Provkörningen bekräftade den deklarerade tiden för att ändra de andra hundra – 9,9 sekunder, maximal hastighet upp till 190 km/h och bränsleförbrukning i olika lägen från 6,2 till 6,6 liter. Kraftfullare bensin- och dieselmotorer, även med eldrift, utlovas för framtiden.

alternativ och priser

På EU-marknaden, den nya årsmodellen Opel Mokka 2022 utlovat i fem huvudmodifieringar kommer priset i rubel att variera från 16 000 till 24 000 euro.

konkurrenter

Kia Seltos , Renault Kaptur, Hyundai Kreta och Mazda CX-30 ta de första platserna i listan över påstådda konkurrenter.

Volvo Grupp A