Nissan Rogue Sport 2022: priser och egenskaper

Den omgjorda versionen av Nissan Rogue Sport 2022 crossover SUV är redo att få några uppdateringar. Denna modell upptäcktes nyligen testad i en helkroppskamouflage. I allmänhet, från vad vi har sett, ser den nya SUV mer attraktiv ut än tidigare.

Proportioner och former liknar dock den nuvarande modellen, även om det finns mer modern styling. Som med många Nissan -modeller inspirerades formspråket av koncept som Xmotion och IMQ. Enligt den japanska biljätten finns det planer på att ta fram en flotta modeller, inklusive nya och uppdaterade.

Nissan Rogue Sport 2022: priser och egenskaper

Nissan Rogue Sport 2022 exteriör

Testmulor av den omdesignade Nissan Rogue Sport 2022 crossoveren inkluderades nyligen för att avslöja några av de nya uppgraderingarna. Denna modell kännetecknas av smala proportioner som inte tillåter oss att se under kamouflage. Vi har dock samlat in en del av informationen och den ansluter sig faktiskt till de nya spionbilderna.

Först och främst har Nissan Rogue Sport ett djärvt nytt utseende med boomerangformade LED-strålkastare och en attraktiv V-Motion-galler. Samma grafik som vi har sett på de senaste Juke- och större Rogue -modellerna. Dessutom lade tillverkaren den här gången till en ny SUV -effekt med plastbeklädnad runt det nedre främre förklädet, bredare hjulbågsfästen och vippaneler. Sammantaget, som du kan se, är designen mycket mer aggressiv och Nissan Rogue ser mer konkurrenskraftig ut. Vi har också fått några av återgivningarna som bekräftar allt detta.

✓ Du kan också kontrollera:

Förfriskningar i stugan

I interiören lägger Nissan mycket arbete på att göra hytten i den senaste Rogue bekvämare. Enligt den senaste informationen kommer den nya modellen sannolikt att ha samma styling som den större Rogue / X-Trail.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Listan över godsaker växer och köpare kan förvänta sig digitala instrumentkluster, en head-up-display, ny 9,0-tums flytande surfplatta-stil infotainment, Apple CarPlay, och så vidare. När det gäller säkerhet kommer alla modeller att inkludera Nissan ProPilot med adaptiv farthållare, körfält och Nissan Safety Shield 360 på de övre facken.

Nissan Rogue Sport 2022: priser och egenskaper

Nissan Rogue Sport 2022 drivlina alternativ

För närvarande är det inte klart vilka drivlinor som kommer att erbjudas med Nissan Rogue Sport 2022 . I allmänhet kan den använda samma motor som sin föregångare. När det händer kan köparna förvänta sig samma 2,0-liters radmotor med 141 hästkrafter.

Vissa rykten tyder dock på att den kan kopplas ihop med en ny mild hybridinställning. Dessutom har vi hört många rykten på sistone, och en av dem är att Nissan Rogue Sport kan vara helt elektrisk. Detta kommer dock inte att hända med tanke på att Nissan istället kommer att lansera Ariya elektriska crossover i slutet av 2021.

Nissan Rogue Sport 2022: priser och egenskaper

Utgivningsdatum och pris

Nissan arbetar hårt med en flotta nya och uppdaterade modeller. Förutom den nydesignade Rogue Sport kommer tillverkaren också att lansera Ariya elektriska modellen samt Armada, Pathfinder och Frontier -modellerna på marknaden nästa år.

Prissättning är ännu inte tillgänglig, men vi har precis fått information om att Rogue Sport kompakt crossover -SUV förväntas träffa återförsäljare 2021 som 2022 -modell.

Volvo Grupp A