Nissan Rogue 2022: priser och egenskaper

Nissans utbud av crossovers och SUV: er åldras. På grund av detta kommer de flesta i sortimentet att se allvarliga förbättringar. Den Nissan Rogue 2022 är en av de modeller som kommer att införa den senaste uppgraderingar. Rogue är den första modellen som upptäcktes i tung kamouflage. Spionbilderna visar den omdesignade Rogue Sport -varianten tillsammans med den vanliga Rogue -modellen.

Den nya designen är inspirerad av Nissans koncept som Xmotion och IMQ. Rogue är ett perfekt exempel på hur märkets nya formspråk kan se ut. Interiören kommer också att få stora uppdateringar, inklusive nya infotainments. Under huven kan Rogue introducera ett nytt motoralternativ, men det är ännu inte officiellt.

Nissan Rogue 2022: priser och egenskaper

Rogue 2022 Spy Photos

Rogue 2021 kommer med en mer modern design och lägre hantering. Dessutom blir den nya modellen en centimeter kortare. Den Nissan Rogue 2022 var spionerade på att använda starka kamouflage. Dessutom spelades den oseriösa sportvarianten också in med kameror. Båda prototyperna kommer att fortsätta att förbättras, och Nissan kommer att använda samma stilistiska element som gäller för crossover -koncept som IMQ och Xmotion.

Tack vare detta ser båda modellerna högre kvalitet ut. Kamouflaget döljer dock det mesta av designen perfekt. Men vi kan enkelt se LED-strålkastare på flera nivåer, separata LED-dagsljus och en ny främre stötfångare.

Nissan Rogue 2022: priser och egenskaper

Förfriskningar i interiören

Helt nya Nissan Rogue 2022 kommer också att få olika inredningsuppdateringar. Enligt Nissan kommer Rogue SUV med ett mycket förbättrat infotainmentsystem. Dessutom bör vi förvänta oss de senaste förarhjälpen. Hyttens design bör inte förändras tillsammans med interiören. Som sagt kommer Rogue att vara en tum kortare, men erbjuda mer inre utrymme.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Den japanska tillverkaren har sett till att den intelligenta lagringslayouten och lastvolymen är bättre än tidigare. Mer specifikt kommer Rogue nu att erbjuda en förbättring på 4,1 kubikfot utrymme. När det gäller tekniken är ingenting officiellt än. Vi tror att Rogue kommer att erbjuda samma 8,0-tums pekskärm som standardskärmen. Vi förväntar oss mer lyx inuti så ny klädsel kan komma på agendan.

Nissan Rogue 2022: priser och egenskaper

Bytt plattform

Den Nissan Rogue 2022 och Rogue Sport 2022 får en uppdaterad version av den modulära CMF arkitektur. Denna plattform är utrustad med framhjulsdrift och en pålitlig kontinuerligt variabel växellåda som standard. Tack vare de senaste modifieringarna erbjuder Rogue SUV bättre körkvalitet. Komforten blir bättre och vi väntar på att höra om Nissan kommer att göra fler förändringar under huden.

✓ Du kan också kontrollera:

Rogue Hybrid på gång

En ny motor är ett alternativ för Nissan Rogue 2022 . Den nuvarande 2,0-liters in-line quad kommer dock säkert att förbli motorns standardval. Denna enhet har en effekt på 141 hk. En mild hybridinställning bör dock finnas tillgänglig. Mer information kommer att meddelas under de kommande veckorna.

När det gäller batterikraft lanserar Nissan först den elektriska crossoveren Ariya. Efter det kunde Rogue stå i kö för en helt elektrisk variant. Den nuvarande 2,0 liters motorn levererar 27 mpg i staden och 35 mpg på motorvägen.

Nissan Rogue 2022: priser och egenskaper

Nissan Rogue 2022 pris och släppdatum

Den kommande Nissan Rogue 2022 kommer nu att kosta cirka 27 500 euro. Dessutom kommer Platinum -utrustningsvarianten att finnas tillgänglig för 38 000 euro. 

Volvo Grupp A