Nissan Qashqai 2022: priser och egenskaper

Den Nissan Qashqai 2022 avslöjades förra månaden. Denna populära crossover -SUV har en reviderad design och exklusiva hybriddrivlinor. Modellen du tittar på är Rogue Sport, men Qashqai borde se exakt likadan ut. Denna SUV säljs över hela världen som Nissan Qashqai. Å andra sidan kallas Amerika för oseriös sport.

Tack vare det lånar Rogue Sport i princip allt från Qashqai -varianten. I alla fall får båda modellerna samma uppdateringar. Detta inkluderar olika externa och interna förändringar. Detta kommer att få priset att stiga något och börja sälja senare 2021.

Qashqai 2022 redesign

Det kommer att finnas några nya funktioner i den kommande redesignen. Den Nissan Qashqai 2022 kommer återigen att köras på en bekant CMF plattform. För detta tillfälle förbättras dock arkitekturen avsevärt med stora förändringar när det gäller funktionalitet, tillförlitlighet och övergripande körkvalitet. Detta gör nya Qashqai lite större, men också lättare och mer robust än den nuvarande modellen.

Den kommande Qashqai kommer också att introducera nya funktioner och många stylingändringar. V-Motion-galler kommer att behållas, men nya yttre färger och en förbättrad kaross kommer att finnas tillgängliga. Resultatet är en snygg crossover-SUV med massor av modern utrustning.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredning renovering

Den nya Nissan Qashqai 2022 också kommer med många inrednings uppdateringar. För det första är instrumentpanelen helt annorlunda eftersom den ser mer modern ut. Dessutom erbjuder Qashqai mer hyttutrymme, finare material och nya säkerhetshjälpmedel. Den uppdaterade pekskärmen har ett bättre användargränssnitt och är en större tablettliknande enhet.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Precis som den senaste 10,8-tums head-up-skärmen är en ny också den största skärmen i segmentet. De övre trimnivåerna finns med ett 12,3-tums digitalt instrument. Vi vet redan att lastutrymmet skulle förbättras, liksom komfort och inredning.

Qashqai levereras med hybridkraft

På de senaste spionbilderna på Nissan Qashqai 2022 såg vi varvräknaren inställd på 8 000 varv / min. Detta tyder tydligt på ett bensindrivet alternativ. Dessutom kommer tillverkaren att ta bort alla dieselmotorer inom en snar framtid. Det bästa med denna SUV är dess elektriska drivning som erbjuds. Det är ett 12-volts hybridsystem från Nissans e-Power. Vi tror också att Qashqai kommer att använda Mitsubishis hybrid plug-in-teknik, som nu är en del av Nissan.

PHEV -versionen kommer inte att vara tillgänglig omedelbart. Nissan kommer dock att erbjuda 1,3-liters turbodiesel och 1,5-liters turbofyra bensinmotorer. Sortimentet förväntas innehålla en 1,3-liters turbodiesel och en 1,5-liters bensinmotor. Den mest kraftfulla versionen kommer att utveckla nästan 350 hk. Så småningom kommer tillverkaren att introducera en reviderad CVT -automatlåda.

Nissan Qashqai 2022 pris, släppdatum

Den kommande Nissan Qashqai 2022 kommer att börja på cirka 20 000 euro. Å andra sidan kommer Rogue Sport -varianten nu att kosta över $ 24 000 i USA. Försäljningen börjar senare år 2021 och vi väntar på mer information om det nya hybriddrivsystemet.

Volvo Grupp A