Nissan Patrol Nismo 2022: priser och egenskaper

Goda nyheter, Nissan har presenterat sin nya högpresterande version av Patrol -modellen. Den nya modellen Nissan Patrol Nismo 2022 kännetecknas av en aggressiv styling med många röda accenter. Intressant nog har tillverkaren lagt till ny fjädring och Bilstein stötdämpare, vilket resulterar i skarpare hantering.

Nissan erbjuder också Nismo -modellen i fyra färger, inklusive White Pearl, Black Solid och Gray and Silver metallic. Dessutom är interiören också mer modern, bekväm och utrustad med ny teknik och högkvalitativa material. Precis som standardpatrullen använder nya Nismo samma 5,6 liters V8 som ger mer kraft. Enligt Nissan borde den högpresterande Nismo producera 28 hk mer.

Nissan Patrol Nismo 2022: priser och egenskaper

Nissan Patrol Nismo 2022 exteriör

SUV-karossen på ram, Nissan Patrol Nismo 2022 , ser mycket mer aggressiv ut än produktionsmodellen. Denna SUV har ett mer kraftfullt body -kit och gott om röda accenter inifrån och ut. För att ta avstånd från den vanliga varianten kommer Nismo med en modifierad tredimensionell bikakemask V-Motion grill. Dessutom sätter de det speciella Nismo-emblemet på gallret, vilket är iögonfallande.

Till skillnad från standardpatrullen använder den högpresterande Nismo mycket bättre formade strålkastare och en anständig LED-dimljus som är inspirerad av Nissans Formel E-bil. Den kör också på massiva 22-tums hjul och antar en bakre diffusor och ett par stora avgassystem. Sammantaget gjorde tillverkaren ett bra jobb och nya Nismo ser väldigt sportig och unik ut.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Premium interiör

Inuti erbjuder den senaste Nissan Patrol Nismo 2022 en bekvämare premiumkabin än standardkabinen. Det  s dimensionally the same, and it comes in the form of three-row, offering enough room for seven passengers. Stepping into the Nismo model, youförsta du märker är dock att det finns en elegant ratt med kolfiberinsatser, Alcantara -läder och Nismo -märken.

Även om den inte nämns i pressmeddelandet, kommer den nya Patrol Nismo också som standard med stora infotainment -displayer och röda accenter i hela hytten. När det gäller säkerhet erbjuder Nismo samma paket som standarden. Den innehåller ett avancerat bromssystem, fordonsdynamikstyrning, dragkontrollsystem, låsningsfritt bromssystem och ett däcktrycksövervakningssystem.

Nissan Patrol Nismo 2022: priser och egenskaper

Nissan Patrol Nismo 2022 drivlina

Helt nya Nissan Patrol Nismo 2022 är en högpresterande SUV tillgänglig med en 5,6-liters V8 som levererar 428 hästkrafter och 413 pund-fot vridmoment.

Liksom den vanliga modellen bör Nismo vara kopplad till samma sjuväxlade automatlåda. Till skillnad från standard V8 Patrol -versionen erbjuder Nismo 28 hk mer kraft med samma vridmoment.

Nissan Patrol Nismo 2022: priser och egenskaper

Utgivningsdatum och pris

Den högpresterande Nissan Nismo presenterades för några dagar sedan och har mycket mer attraktiva karosserier än standardpatrullen. I grund och botten har denna kaross-på-ram-SUV en mer aggressiv design tack vare en biffigare karosseri och många röda accenter inifrån och ut.

Nissan bekräftade att den nya modellen kommer att träffas i Mellanöstern nästa månad. Priser är också tillgängliga, och Nismo är inte alls en billig SUV. Det börjar på 105 000 euro, vilket är nästan dubbelt så mycket som den vanliga modellen.

Volvo Grupp A