Nissan Kicks 2023: priser och egenskaper

Nissan Kicks debuterade som konceptbil 2014 och kom till USA 2018 för att ersätta den knäppa Juke i biltillverkarens nordamerikanska portfölj. Nissan Kicks 2023 förblir en solid, prisvärd och snygg liten crossover som har avancerade säkerhets- och anslutningsfunktioner.

Nissan Kicks 2023: priser och egenskaper

Nissans minsta SUV konkurrerar med andra modeller som Mazda CX-30, Hyundai Venue och Kia Soul. Ändå är det svårt att förneka Kicks värde för pengarna.

Nissan Kicks 2023: vad är nytt?

Det finns inga anmärkningsvärda förändringar för 2023 års Nissan Kicks, även om baspriserna har höjts något från 2022 års modeller. Under huven förblir en matt men bränslesnål 1,6-liters fyrcylindrig bensinmotor som ger 122 hk och 114 lb-ft. av vridmoment samtidigt som man uppnår 31 city, 36 highway och 33 kombinerat. Alla utrustningsnivåer på Nissan Kicks kommer som standard med framhjulsdrift och en steglöst variabel automatisk växellåda (CVT), fyrhjulsdrift är inte tillgänglig.

Nissan Kicks 2023: priser och egenskaper

Vi längtar efter att se en turbomotor för Nissan Kicks, men det är svårt att argumentera med en kombinerad förbrukning på 33 mpg.

Låt inte storleken lura dig att tro att Nissan Kicks är olämplig för små familjer. Vi erkänner att det bakre benutrymmet är begränsat för långa personer, men det finns gott om plats för fyra personer (fem, om det behövs). Totalt lastutrymme är 53,1 kubikfot med baksätena nedfällda.

Nissan Kicks 2023: priser och egenskaper

Standard säkerhetsfunktioner

Nissan Kicks 2023 levereras som standard med tillverkarens Safety Shield 360, oavsett klädselnivå. I paketet ingår avancerade förarhjälpmedel som automatisk nödbromsning, dödvinkellarm, rear Cross Traffic Alert, Lane Keep Assist, High Beam Assist och automatisk bakbromsning.

✓ Du kan också kontrollera:

Dessutom har mellanstora Kicks SV och Kicks SR i full storlek Intelligent Driver Assist, Intelligent Cruise Control och en Surround View Monitor (endast SR).

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Nissan Kicks 2023: priser och egenskaper

Utrustningsnivåer och prissättning

Nissan Kicks 2023 kommer i en trio av välutrustade trimnivåer: S, SV och SR. Nedan är en snabb uppdelning av varje funktion och vad du får för pengarna. Priserna inkluderar överföringskostnaderna på 1 295 euro.

Nissan Kicks 2023: priser och egenskaper

Sparkar S

Grundversionen av Nissan Kicks börjar på 21 585 euro. Den har tryckknappsstart, tre USB-portar, en sju-tums infotainment-pekskärm med Apple CarPlay och Android Auto, Bluetooth, 16-tums hjul, bakre trumbromsar och ett ljudsystem med sex högtalare.

Nissan Kicks 2023: priser och egenskaper

Sparkar SV

Mellanklassen i kicken börjar på 23 445 euro. Standardutrustningen inkluderar 17-tumshjul, bakre skivbromsar, silver takreling, en större åtta-tums pekskärm, nyckelfritt insteg, klimatkontroll, uppvärmda ytterbackspeglar och karossfärgad exteriör.

Nissan Kicks 2023: priser och egenskaper

Sparkar SR

Toppmodellen av Nissan Kicks SR börjar på 24 145 euro. Den har andra standardfunktioner som svarta takreling och spegelkåpor, ett kromatgrill, LED-strålkastare, LED-dimljus, en läderbeklädd ratt och skräddarsydd tygklädsel. Premiumpaketet innehåller ett Bose-ljudsystem med åtta högtalare (varav två i förarens nackstöd), uppvärmda framsäten, en uppvärmd rattstång, Prima-Tex-klädsel, Wi-Fi-anslutning och NissanConnect-tjänster.

Nissan Kicks 2023: priser och egenskaper

Nissan Kicks fabriksgaranti

Varje Nissan Kicks kommer med en treårig, 36 000 kilometers stötfångargaranti och en femårig, 60 000 kilometers drivlinagaranti.

Volvo Grupp A