Nissan Kicks 2022: priser och egenskaper

Den Nissan Kicks 2022 är fortfarande ett mysterium som vi inte vet så mycket om dess framtida uppgraderingar. Kicks, eller ”Kikkusu” i Japan, är en liten bilkorsning baserad på konceptet med samma namn. Denna modell har funnits sedan 2016 och är för närvarande en väl säljande namnskylt. Nissan planerar att göra olika förändringar i framtiden, men vi föredrar hellre förfriskningar i mitten av cykeln än en fullständig yttre översyn.

Detsamma gäller inredningen eftersom Nissan kommer att lansera några teknikuppdateringar och några nya funktioner. Tjänsterna kommer inte att förändras, så priset bör vara detsamma. Å andra sidan hoppas vi att Nissan kommer att överraska oss med några nyheter.

Nissan Kicks 2022: priser och egenskaper

Sparkar 2022 ansiktslyftning

Som tidigare nämnts kommer de nya Nissan Kicks med en ansiktslyftning i mitten av cykeln 2022 . Tack vare detta kommer denna lilla bilkorsning att ha en design av högre kvalitet. Frontramen kommer att ha ett större galler och den nedre ramen ser definitivt mer uttrycksfull ut. Strålkastarna är tunnare, vilket är en annan modern förändring. Baksidan har en ny stötfångare och förbättrade bakljus.

En LED -ljusstång kommer fortfarande att erbjudas. Förhoppningsvis kommer Nissan att erbjuda nya exteriörfärger eller nya valfria hjul. För tillfället är det allt vi vet om den nya Kicks -modellen. Mer information kommer att meddelas under de kommande månaderna.

Nissan Kicks 2022: priser och egenskaper

Förändringar i interiören

Den japanska tillverkaren erbjuder igen två sätesrader och plats för fem passagerare. De dimensioner Nissan Kicks 2022 kommer inte att förändras. Det inre utrymmet är begränsat, men komforten är trevlig. Den nuvarande modellen kommer med en ny 8-tums infotainment-skärm och en omdesignad mittkonsol. Tack vare det kommer 2022MY sannolikt att komma med mindre uppdateringar.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Vi förväntar oss mer standardutrustning och mer förarassistans. Grundutrustningen levereras med en mindre 7-tums pekskärm, men Apple CarPlay och Android Auto erbjuds som standard. Enligt vissa rapporter kommer Kicks att låna några saker från den helt nya Nissan Ariya.

Nissan Kicks 2022: priser och egenskaper

e-Power system tillgängligt

Motoruppsättningen är ett annat pussel. Men nya Nissan Kicks 2022 kommer sannolikt att leverera samma framdrivningsalternativ. Plattformen är densamma så Kicks förblir en framhjulsdriven crossover. En 1,6-liters fyrcylindrig har en effekt på 122 hk och levereras med CVT-automatlådan. Kicks sprintar från 0 till 60 mph på 10,4 sekunder.

I vissa andra länder kommer Kicks med en mindre 1,2-liters trecylindrig enhet. Det är en del av Nissans e-Power hybrid-installation som ger 127 hästkrafter. Förändringar är också osannolika under huden. Men bli inte förvånad om Nissan erbjuder förbättrad bränsleeffektivitet.

Nissan Kicks 2022: priser och egenskaper

Nissan meddelar lanseringsdatum, pris

När det gäller pris bör Nissan Kicks komma med samma prislapp 2022 . Den nuvarande modellen börjar på 20 000 euro, vilket är ett överkomligt pris enligt oss. Nissan har ännu inte meddelat alla ändringar, om något förändras väsentligt blir priset lite högre.

Volvo Grupp A