Nissan Armada 2022: priser och egenskaper

Den kommande Nissan Armada 2022 kommer att introducera ytterligare förfriskningar. Denna SUV, även känd som Patrol, kommer ut på marknaden senare i år. Påstås att den nya modellen kommer att få många ändringar och uppgraderingar. Till att börja med är ett nytt förkläde på gång för att få den nya Armada att se vackrare ut. Interiören kommer också att få olika uppdateringar och Nissan planerar att erbjuda mer standardutrustning.

Under huven förändras dock ingenting. Det betyder att Armada SUV kommer att fortsätta att erbjuda sitt stora V8 -bensinmotoralternativ. Vissa rapporter tyder på mer kraft för den nya armadan, men det är inte officiellt än.

Nissan Armada 2022: priser och egenskaper

Armada 2022 redesign

Helt nya Nissan Armada 2022 kommer att introducera någon form av yttre omdesign. Det blir naturligtvis ingen fullständig översyn. När allt kommer omkring ser Armada redan modern och konkurrenskraftig ut. Den japanska tillverkaren kommer dock att leverera några ändringar på det främre förklädet. Den nya modellen kommer att introducera omformade LED -strålkastare och större skärmar. Ett nytt galler finns också. Galler kommer att ha fler krom accenter, så front -end uppgraderingar är betydande.

Grundutrustningen kommer att fortsätta erbjuda snygga 18-tums lättmetallfälgar. Du kan uppgradera hjulen till 20-tums lättmetallfälgar. Ändå erbjuder topputrustningarna 22-tums enheter. Armada finns i många konfigurationer och erbjuder också många valfria paket. Midnight Edition -paketet är fortfarande tillgängligt igen.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Interiör uppdateringar

Interiören i Nissan Armada 2022 förblir rymlig och modern. Nissan kommer dock att leverera några mindre men viktiga uppdateringar. 2022MY kommer att lanseras med fler standardfunktioner. Naturligtvis tillkommer också några valfria bekvämligheter. Komforten kommer sannolikt att förbli, men komforten är redan beundransvärd. Det blir tre sätesrader och ett rum för åtta personer. Armada SUV erbjuder bättre benutrymme på tredje raden än de flesta av sina konkurrenter.

Ett nytt infotainmentsystem är också på gång. Intressant nog föreslår vissa rapporter en ny 12,3-tums pekskärm. Detta är dock ett annat rykte som ännu inte har bekräftats. Övre utrustningsvarianter som Platinum är utrustade med två 8-tums skärmar som en del av det bakre underhållningssystemet, läderklädsel och mycket mer.

Nissan Armada 2022: priser och egenskaper

Kraftfull V8 -motor kan få mer kraft

Ingenting kommer att förändras under huven, så Nissan Armada 2022 kommer igen att ha en välkänd V8 -motor. Det är en 5,6 liters bensinmotor som gör 390 hästkrafter och 395 lb-ft vridmoment. Vissa rapporter tyder på lite mer prestanda.

När det händer kommer Armada 2022 att generera cirka 400 hästkrafter och 410 lb-ft vridkraft. Samma sjuväxlade automatlåda behålls och du kan välja mellan standard RWD och AWD-system som tillval.

Nissan Armada 2022: priser och egenskaper

Nissan Armada 2022 släppdatum, pris

Den 2022 Nissan Armada kommer att kosta mer nu, men det är inte en stor förändring när det gäller kostnader. Denna SUV kommer säkert att kosta mindre än 50 000 euro och försäljningen kommer att börja senare 2021.

Volvo Grupp A