Mitsubishi Outlander 2022: priser och egenskaper

De nya bilderna och spionbilderna från den kommande Mitsubishi Outlander 2022 avslöjar några spännande förändringar. Enligt några läckta dokument kommer nästa generations Outlander att dela en plattform med den nyligen presenterade Nissan Rogue.

I grunden, som vi kan se från de första återgivningarna, kommer den nya Outlander med liknande dimensioner och former som Rogue -modellen. Mitsubishis unika front-end styling skiljer den dock från resten av modellerna i klassen. Jämfört med den tidigare modellen har den kommande modellen 13 procent högre prestanda tack vare den nya motorn.

Mitsubishi Outlander 2022: priser och egenskaper

Mitsubishi Outlander 2022 exteriör

Enligt renderingen kommer designen på nya Mitsubishi Outlander 2022 att vara helt annorlunda än vad vi såg tidigare. I allmänhet ser denna SUV mer robust ut och vi gillar blandningen av originalspråket och det futuristiska språket. Den mest märkbara visuella förändringen är på framsidan.

Den nya modellen har det senaste dynamiska gallret, dimljus och markeringsljus. Strålkastarna är också annorlunda och tunnare än tidigare. Sammantaget är designen futuristisk och vi kan inte vänta med att se den slutliga versionen. Många tror att Mitsubishi Engelberg Tourer kommer att inspirera den nya Outlander mycket.

Förändringar och uppdateringar i interiören

Enligt många rapporter kommer kupén för den kommande Mitsubishi Outlander 2022 med några betydande ändringar. Alla Outlander-modeller finns som en 7-sitsig, med undantag för PHEV, som är en 5-sitsig. I allmänhet finns det mycket utrymme inuti, och när båda sätesraderna fälls ner öppnar det upp 63 kubikfot tillgängligt lastutrymme.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Som tidigare kan vi förvänta oss att Mitsubishi Outlander 2022 kommer att vara tillgänglig i trimnivåerna ES, SE, LE, SEL eller GT. PHEV -varianten erbjuds också, och endast med SEL eller GT. ES-modellerna på ingångsnivå är rimligt välutrustade. Denna utrustning inkluderar ett nytt infotainmentsystem med pekskärm, en backkamera, ett elektriskt ländstöd för förarsätet, tvåzons klimatkontroll, nyckelfri ingång, Bluetooth, uppvärmda framsäten och sidospeglar.

Mitsubishi Outlander 2022: priser och egenskaper

Mitsubishi Outlander 2022 drivlinjespecifikationer

Enligt de senaste nyheterna kommer den kommande Mitsubishi Outlander 2022 att bli kraftfullare än tidigare. I allmänhet kommer denna SUV att få en prestandahöjning med 13 procent. Tack vare den nya motorn som driver den ger Outlander mer kraft. Den 2,5-liters fyrcylindriga motorn i Rogue, som utvecklar 188 hk, fungerar under huven.

PHEV -version

Outlander PHEV är den mest sålda plug-in-hybrid på marknaden. Generellt kommer PHEV att fortsätta att spela en central roll i Mitsubishis produktsortiment. Detta system består av en elektrifierad 2,4 liters motor med en total räckvidd på över 430 miles. Vi får också information om att Nissan senare kommer att lansera en Rogue PHEV med samma drivlina som utvecklats av Mitsubishi.

Mitsubishi Outlander 2022: priser och egenskaper

Hur mycket skulle Mitsubishi Outlander kosta 2022?

Den Mitsubishi Outlander 2022 kommer fram nästa år. Många experter tror att det skulle dyka upp före sommaren. Tillverkarens rekommenderade detaljhandelspris bör stanna, och Outlander ES, som levereras med en framhjulsdriven modell, börjar på 25 890 euro, medan PHEV kostar 37 200 euro för en SEL-modell och 41 000 euro för en GT.