Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

Genom att styla om sina mest populära modeller förbättrar det japanska företaget Mitsubishi regelbundet bilarnas kvalitet och konsumentegenskaper. Samma sak hände med de mest populära Mitsubishi L200 2022 pickup , som fick märkbara förändringar i utseende, en bekvämare interiör och förbättrade motorrumsparametrar. Tillverkare säger att nyheten kan konkurrera med ledande europeiska och asiatiska biltillverkare i de flesta parametrar och ofta överträffar dem i praktiken. Och det betyder att de senaste årens bästsäljare kommer att förbli lika populära och med största sannolikhet kommer att få nya fans.

Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

Utanför

Redan från bilden är det lätt att gissa att bilen har blivit sportigare, mer aggressiv och samtidigt mer pragmatisk. Våga präglingsövergångar, toppmoderna luftintag och ljusteknik kombineras harmoniskt med varumärkeskända dekorativa element, vilket skapar en bild som har igenkänningsvärde och som samtidigt sticker ut i strömmen.

Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

De största förändringarna har kommit till ansiktet Mitsubishi L200 2022 påverkade. Den ligger på en hög nivå och verkar fyrkantig trots sina släta konturer. Den relativt lilla vindrutan övergår i ett rakt, något framåtlutande motorhuvsskydd med en upphöjd relief i mitten. Omedelbart framför den finns en smal, listigt klämd huvudoptik, som kommer att vara halogen i de första versionerna och LED i de dyrare versionerna. Det är liksom en fortsättning på det onda kromgrillen, vars visuella centrum är en enorm varumärkesikon.

Nedan börjar kroppssatsen, som består av en plattform för en registreringsskylt, ett stort rektangulärt luftintag, såväl som block av extra optik, separerade från det med kromstämplar med kromformade krökningar. Den nedre delen av den nya kroppen innehåller en aerodynamisk insats med ett kraftfullt stänkskydd i mitten.

Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

Japanernas sidoväggar ser väldigt imponerande ut både med den bakre strukturen monterad och utan den. Det unika med denna del av bilen är kombinationen av en enkel fönsterfigur med svart plastlist och strikt formade glasögon med en ganska utarbetad relief, som slutar i området för den massiva löpbrädan och enorma rektangulära hjulhus. Stora rundade speglar med blinkersrepeater, ljusa fälgar och något utskjutande dörrhandtag fulländar looken.

Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

Baksidan av den nya modellen börjar med en spoiler och ett rektangulärt, lätt vinklat glas av en löstagbar överbyggnad och går in i en baklucka med vertikala LED-ljus. Under allt detta finns ett urtag för registreringsskylten och en kraftfull, men inte den största, stötfångare med en skyddsinsats i botten. Anspråkslösheten i utformningen av karosspaketet förklaras av det faktum att den huvudsakligen används som ett steg för tillgång till bilens bagageutrymme.

✓ Du kan också kontrollera:

Inre

Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

I den nya Mitsubishi L200 årsmodell 2022 är allt blygsamt men ganska bekvämt. Bland efterbehandlingsmaterialen är det värt att notera tyger, konstläder, olika typer av plast- och metallinsatser. Multimediakomplexet skiljer sig inte i ett stort antal funktioner, men de är tillräckligt för bekväm rörelse.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Frontend styling

Mittkonsolen innehåller inte många element, men enkla luftkanaler, en liten nöjescenterdisplay, några knappar och en klimatanläggning finns här. Den lilla ratten har en behaglig form och är klädd med mjukt läder, dess sidoekrar innehåller en mängd olika strömbrytare. Den överlappar praktiskt taget inte den vällästa, klassiskt utseende instrumentbrädan med varvräknare, hastighetsmätare och färddator.

Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

Tunneln är inte stor, men den innehåller en snygg växelväljare, en bricka för körlägesväljare, ett par mugghållare och ett bekvämt armstöd med ett förvaringsfack i tarmarna.

säten och bagageutrymme

Enligt dokumenten är pickupens tvåradiga hytt femsitsiga, men i den andra raden kommer den att vara bekvämare endast för två vuxna av genomsnittlig byggnad. Bekväma säten innehåller medelmjuka fyllmedel och är klädda med massivt tyg eller konstläder. Framsätena har utökat sidostöd, värme, samt en rad elektriska justeringar. Soffan i andra raden kan också utrustas med dessa alternativ, men mot en extra kostnad och om det inte finns någon mittpassagerare kan det fällbara armstödet användas.

Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

Lastutrymmet kan transportera last med en total volym på upp till 3000 liter och en vikt på upp till 900 kilo.

Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

Tekniska egenskaper

För Mitsubishi L200 2022 den tidigare ramstrukturen behölls, vilket gör den kompatibel med modellen pajero sport var relaterat. Måtten förblev också nästan oförändrade: längden är 5,22 meter, bredden är 1,82 meter och höjden är 1,775 meter. Markfrigången är fortfarande glädjande: Det är hela 200 millimeter.

Mitsubishi L200 2022: priser och egenskaper

Det kommer bara att finnas ett kraftverk: en 2,4-liters turbodiesel, som visar 154 ”hästar” i toppen. I toppversionerna ökar kraften hos denna motor redan till 181 krafter. Växellådan representeras av en 6-växlad automat, och på en yngre motor finns det också en mekaniker för samma antal steg. Drivlinan i alla trimnivåer kommer att vara komplett, men själva systemen kommer att vara olika för den första och högre versionen.

Som en provkörning visade har bilen en blygsam ”aptit” i intervallet 7,1-7,5 liter, samt utmärkt längdåkningsförmåga och bärförmåga, vilket gör att pickupen kan användas i olika vägförhållanden.

alternativ och priser

L200-modellen finns i fyra utrustningsnivåer till inhemska bilhandlare. Bilens utgångspris blir cirka 32 000 euro, i toppen kommer bilen att kosta 36 000 euro i lokala valutaenheter.

tävlingsmodeller

Hans landsmän Isuzu D-Max och Toyota Hilux, samt Volkswagen Amarok och Great Wall Hover kommer att konkurrera med japanerna om köparnas plånböcker.

Volvo Grupp A