Mitsubishi Eclipse Cross 2022: priser och egenskaper

Trots att många av sina konkurrenter är djärvare sticker Mitsubishi Eclipse Cross 2022 ut i det kompakta SUV -segmentet för sin atletiska hållning. Prestationerna är dock inte lika heta som SUV: s yttre design och sportiga atmosfär. Alla trimnivåer använder samma 1,5-liters turbomotor med 152 hk.

Denna motor erbjuder gedigen acceleration, men Eclipse Cross -chassit ger en smidig körning. Interiören i Cross är stor för passagerare och gods, men kabinen saknar några av de premium accenter som segmentledare för närvarande erbjuder. Utan vidare, här är allt du behöver veta.

Mitsubishi Eclipse Cross 2022: priser och egenskaper

Eclipse Cross 2022 inredning uppgraderingar

Med tanke på priset är Mitsubishi Eclipse Cross 2022s hytt ett trevligt ställe att vara. Vi var nöjda med bristen på billiga material till att börja med. Dämpningen var mer än tillräcklig, men vi gillar inte bristen på korsryggstöd på den här modellen.

Eclipse Cross erbjuder gott om lastutrymme för en liten familj, men med mer än tre personer ombord är lagringsutrymmet begränsat. Du kan lagra upp till sex resväskor bakom baksätena och 17 resväskor med baksätena nedfällda. När det gäller tekniken inuti erbjuder Eclipse Cross en standard 7-tums skärm. Utrustningsvarianterna LE, SE och SEL använder den större 8-tums enheten.

Mitsubishi Eclipse Cross 2022: priser och egenskaper

Tekniska data för Turbo-Four-motorn

Den kommande Mitsubishi Eclipse Cross 2022 använder en pålitlig 1,5 liters turbofyra motor. Denna enhet kan producera upp till 152 hästkrafter och 184 lb-ft vridmoment. Som sagt, den här motorn är inte så kraftfull som SUV: s design antyder. Ändå är resan bekväm och CVT -automatlådan används vilket är bra.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Snabb kurvtagning är inte ett problem, så körkvaliteten är som Kia Sportage eller Ford Escape. Det vi också gillar med den här modellen är bränsleeffektiviteten. Eclipse Cross erbjuder 26 mpg i staden och 29 mpg på motorvägen. AWD -systemet är tillval och sänker bränsleförbrukningen något.

Mitsubishi Eclipse Cross 2022: priser och egenskaper

Externa förändringar

Efter att Mitsubishi missade 2021MY gav Mitsubishi Eclipse Cross en stilistisk uppdatering för 2022. Den helt nya Mitsubishi Eclipse Cross 2022 kommer nu med uppdaterade front- och bakpaneler. Den ovanliga delade fönsterstilen från tidigare modellår har ersatts med en smalare baklucka.

De omdesignade främre och bakre stötfångarna förlängdes 5,5 tum till Eclipse Crosss totala längd. Vi tycker att Eclipse Cross -modellen ser väldigt modern och sportig ut. Den nya modellen kommer att bli större, men det kommer inte att försämra SUV: s sportiga hållning.

Mitsubishi Eclipse Cross 2022: priser och egenskaper

Mitsubishi Eclipse Cross 2022 pris, släppdatum

Grundpriset på Mitsubishi Eclipse Cross 2022 börjar på cirka 24 500 euro. Utrustningsvarianten LE finns för 26 000 euro och SE för 27 500. SEL -varianten med det högsta intervallet kostar 28 500 euro. Försäljningen av nya Eclipse Cross börjar i slutet av året. Vi vet dock ännu inte det exakta startdatumet.

Volvo Grupp A