Mazda CX-7 2022: priser och egenskaper

Den Mazda CX-7 2022 kommer att börja säljas i år. Påstås att denna nya crossover kommer att introduceras senare i år. CX-7-varianten är mer moderiktig än de flesta av företagets modeller och har en mer upprätt inredning. Vid första anblicken är designspråket Kodo synligt, den här modellen kommer definitivt att se mer distinkt ut.

Mazda gjorde dock några mindre ändringar på utsidan. Efter att CX-7 avbröts 2012 kommer den att återvända som en medelstor crossover-SUV 2022. Returen skulle utan tvekan ge några intressanta artiklar och priset börjar på cirka 30 000 euro. Här är allt du behöver veta om denna kommande crossover.

Mazda CX-7 2022: priser och egenskaper

Mazda CX-7 2022 yttre design och dimensioner design

Som tidigare nämnts kommer Mazda CX-7 år 2022 att använda märkets välkända Kodo-designspråk. Mazda, å andra sidan, kommer att göra några förändringar. Detta kommer att få den senaste CX-7 att se mer modern och elegant ut. Stylingen är nästan identisk med den för de mindre CX-5 och större CX-9-serierna. Nya Mazda crossover SUV lånar tungt från dessa två modeller. Detta inkluderar samma igenkännbara galler som tidigare, men med ett högre förkläde.

Vid första anblicken har LED -strålkastarna också samma kontur. Enligt de senaste nyheterna kommer CX-7 att ha en 110-tums hjulbas och 190-tums längd. Slutligen är nya exteriörfärger, unika hjul och några andra helt nya exteriörsfunktioner ett måste för denna crossover.

Mazda CX-7 2022: priser och egenskaper

Inredning

Interiören i Mazda CX-7 2022 kommer också att se modern och högkvalitativ ut. Hytten innehåller välkända knappar och reglage som finns på Mazda crossovers och SUV: er. Detta är dock att betygsätta positivt, eftersom Mazda har en mycket upprätt inredningsstil. Precis som CX-5 skulle CX-7 vara en kompakt modell med gott om benutrymme för alla passagerare. Grundutrustningen innehåller en mängd standardutrustning, inklusive Apple CarPlay och Android Auto.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Bluetooth och SiriusXM -radio är båda standard. Å andra sidan kommer trådlös laddning och andra högteknologiska funktioner att vara valfria. Övre trimnivåer kommer att tillföra ännu mer lyx. Dessa inkluderar större skärmar, lädersäten och de senaste förarhjälpen för ökad säkerhet.

Mazda CX-7 2022: priser och egenskaper

Motor rykten motor

Den kommande Mazda CX-7 2022 kommer att ha två motorvarianter. En 2,5 liters 175 hästars motor är standarddrivning. Dessutom ger denna enhet 310 lb-ft vridmoment. Motorn skulle vara ihopkopplad med en sexväxlad automatlåda och framhjulsdrift.

En SkyActive-D-motor är tillval och ett mycket bättre val. Den 2,2 liters motorn med 225 hästkrafter och 310 lb-ft vridmoment är mer än tillräckligt för denna crossover. Eftersom detta ännu inte är officiellt, bli inte förvånad om Mazda har en eller två överraskningar i beredskap.

Mazda CX-7 2022: priser och egenskaper

Mazda CX-7 2022 släppdatum, pris

Den nya medelstora crossover-SUV: n används ovanför CX-5 och under CX-9-modellen. Vi pratar om fordonets dimensioner och även om dess pris. Den Mazda CX-7 2022 bör vara 30.000 euro eller lite mindre. Mazda CX-7 kommer att säljas senare under 2021 och vi väntar på att se mer information under de kommande veckorna.

Volvo Grupp A