Mazda 6 2024: Förbrukning, tekniska data, pris

Mazda 6 2024 är en ny mellanstor SUV med en mängd funktioner och förbättrad säkerhet. Den erbjuder också gott om plats för totalt åtta personer. Dessutom har Mazda Motors utrustat den med en kraftfull 3,3-liters inline-sexmotor med 323 hk och 360 lb-ft vridmoment. Accelerationen från 0 till 100 km/h sker på bara 6,5 sekunder. Den nya SUV:en är speciellt framtagen för kunder som vill köpa en bra SUV till ett lågt pris.

Utformning

Mazda 6 2024 har en attraktiv design som kommer att tilltala många människor. Den har mjuka linjer och kurvor som ger den ett modernt utseende. Den finns också i många olika färger, så att alla kan hitta en färg de gillar.


Inomhus

Interiören i Mazda 6 2024 är också imponerande. Den är rymlig och bekväm och erbjuder tillräckligt med utrymme för alla passagerare. Sätena är bekväma och materialen är av hög kvalitet. Interiören är också utrustad med många moderna funktioner som Wi-Fi hotspot, musikstreaming, 5G-anslutning, Bluetooth-anslutning, premiumljudsystem, 8-högtalars ljudsystem, avancerat krockkuddesystem, surroundkamerasystem.


Egenskaper

Mazda 6 2024 drivs av en kraftfull 3,3-liters inline-sexmotor som utvecklar 323 hk och ett vridmoment på 360 lb-ft. Med denna motor accelererar Mazda 6 2024 från 0 till 100 km/h på bara 6,5 sekunder. Mazda 6 2024 är också utrustad med många avancerade funktioner, inklusive Wi-Fi hotspot, musikstreaming, 5G-anslutning, Bluetooth-anslutning, premiumljudsystem, ljudsystem med åtta högtalare, avancerat airbagsystem och kamerasystem med surroundvy.


Säkerhet

Mazda 6 2024 är utrustad med ett brett utbud av säkerhetsfunktioner som hjälper dig att hålla dig säker på vägen. Dessa funktioner inkluderar:

  • Automatisk nödbromsning
  • Assistans för filhållning
  • Adaptiv farthållare
  • Övervakning av döda vinkeln
  • Varning för korsande trafik bakifrån
  • Igenkänning av trafikskyltar

Pris

Mazda 6 2024 finns tillgänglig från 36 000 euro. Det är ett bra pris för en bil med många funktioner och förbättrad säkerhet.


Slutsats

Mazda 6 2024 är ett utmärkt val för alla som letar efter en ny SUV. Den erbjuder ett brett utbud av funktioner, förbättrad säkerhet och en attraktiv design. Om du letar efter en ny SUV, kolla in Mazda 6 2024.

Foton och källa: Mazda Motors (Deutschland) GmbH.

Volvogrupp-a
Lägg till en kommentar