Maserati Levante Hybrid 2022: priser och egenskaper

Den färska nya Maserati Levante Hybrid 2022 avtäcktes ett par dagar sedan. Förutom en mer attraktiv exteriördesign jämfört med den vanliga modellen, kommer den kommande SUV: n också att introducera en snyggare hytt. Den italienska lyxsportsmodellen har en mycket exklusiv interiör med många högkvalitativa material. Dessutom har Maserati den här gången lagt till mer avancerad teknik för att ligga steget före andra modeller i samma klass.

Till skillnad från tidigare använder Levante ett nytt milt hybridsystem, som består av en 2,0-liters 4-cylindrig motor och en 48-V elmotor och har totalt 330 hk. I kombination med tillverkarens nya eBooster erbjuder den överlägsen dynamisk prestanda som tar denna SUV genom vilken terräng som helst.

Maserati Levante Hybrid 2022: priser och egenskaper

Maserati Levante Hybrid 2022 Första titt 20

Nya Maserati Levante Hybrid 2022 är en fantastisk lyx -SUV som ser futuristisk och modern ut. Den tidlösa stilen känns genast igen av sin moderniserade ovala logotyp ovanför det nya attraktiva kylargrillen. Dess proportioner och graciösa linjer markerar de yttre detaljerna och skiljer den från den vanliga modellen.

Kännetecknen för Maserati Levante Hybrid är definitivt de tresidiga blå luftventilerna och de blå Brembo-bromsklipparna som tillval. Dessutom kommer nya Levante Hybrid att finnas exklusivt i färgerna Azzuro Astro och Metallic Tri-color Blue, vilket förstärker dess utmärkta elektriska närvaro. Sammantaget är designen mycket sportigare, och vi gillar vad tillverkaren har gjort den här gången.

Maserati Levante Hybrid 2022: priser och egenskaper

Interiören är av högre kvalitet

Nya Maserati Levante Hybrid 2022 gör varje resa bekväm och tyst. När du kliver in i denna SUV hittar du många högkvalitativa material och framför allt mycket mer komfort. Till 2022 gör tillverkaren några ändringar av hybridmodellen jämfört med den vanliga modellen. Sätena är framför allt komfort och finns i koboltblå färg. I allmänhet pryder många handgjorda ytor den rymliga hytten i hybridversionen.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Levante Hybrid drivs av den senaste 8 ″ 4 HD -pekskärmen och den senaste MIA -generationen och erbjuder en innovativ och personlig användarupplevelse. Sammantaget finns den nya modellen också med många valfria bekvämligheter. Erbjudandets höjdpunkt är Herman Kardon Premium Sound System med en 12-kanals 900 watt förstärkare. I allmänhet ger detta system Maserati Levante den högsta ljudförädlingen.

Maserati Levante Hybrid 2022: priser och egenskaper

Tekniska data för Maserati Levante Hybrid 2022

Den Maserati Levante 2022 kommer endast att använda en motor setup. Maserati meddelade att Levante kommer att använda en 2,0 liters 4 -cylindrig motor och en 48 V elmotor. Tack vare denna inställning utvecklar Levante Hybrid totalt 330 hk. En ny ZF-åttastegad automatlåda garanterar också större komfort.

Dessutom är den utrustad med en ny eBooster som erbjuder enastående dynamisk prestanda. Enligt Maserati arbetar Levante utifrån principen att varje gång du bromsar eller slår på bromsarna laddas energi för att starta om din resa. De tidiga testerna visar att den senaste Levante Hybrid är tillräckligt bra för en 6,0 sekunders tid på 0-62 mph och en toppfart på 149 mph.

Maserati Levante Hybrid 2022: priser och egenskaper

Utgivningsdatum, pris

Den senaste Maserati Levente Hybrid 2022 kommer och det är den mest spännande nyheten. Efter så mycket test och spionage bekräftar tillverkaren att denna SUV kommer senare under året.

Maserati har ännu inte lämnat någon prisinformation. Enligt vissa rykten kostar hybridversionen mer än 70 000 euro, vilket är mycket mer jämfört med standardmodellen.