Maserati Grecale 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Låt oss ta en titt på utseendet och detaljerna i nya Maserati Grecale . Utvecklingen och lanseringen av MC20 var en startpunkt för Maserati. Dreizack-företaget, som tillhör FCA-koncernen, måste vinna tillbaka den mark som företag som Audi, BMW och Mercedes-Benz har stulit från det de senaste åren. För detta ändamål har man beslutat att skapa ett attraktivt utbud av modeller som kommer att vinna ett större antal kunders hjärtan. Och var försiktig att de kan få det…

Maserati Grecale 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Den officiella presentationen av MC20 har ”öppnat säsongen” för Maserati att släppa nya versioner. En av de mest efterlängtade har att göra med ankomsten av en SUV placerad under Levante . Vi har pratat om det länge, men först nu vet vi hans namn och något annat. Ja, för en del av hans modell har läckt ut och vi känner redan till baslinjerna som kommer att forma hans kropp.

Maserati Grecale 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Vi syftar på   Maserati Grecale 2022  . Denna modell har funnits i FCA-koncernens planer för det italienska huset sedan en tid tillbaka. De ekonomiska svårigheterna han gick igenom har dock satt honom tillbaka. Nu är det företaget själva som lägger upp en teaser som visar deras officiella handelsnamn och påpekar en del av designen som deras sortiment kommer att bära. Men våra vänner på Carropias.net har gjort en ännu mer värdefull bild.

✓ Du kan också kontrollera:

En ögonblicksbild där vi kan se den nakna modellen av nya Maserati Grecale. Denna modell, som enligt varumärkescheferna är helt utvecklad av dem själva, är tänkt att hjälpa Levante att öka antalet kunder för varumärket. Men en fråga uppstår som vi fortfarande inte kan lösa, kommer den att utvecklas på Alfa Romeo Stelvio-plattformen eller kommer det att vara en bas vi själva har skapat?

Maserati Grecale 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Om vi ​​tittar på modellen tyder allt på att den skulle kunna använda Giorgio-basen. Budskapet som följer teasers i de sociala nätverken har dock en tydlig avsikt …

Maserati Grecale 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Och om den slutliga designen liknar det vi ser, kommer dess siluett att ha en stark coupékaraktär. Nu gäller det att se om det mekaniska utbudet och interiörens kvalitet matchar det utbud som konkurrenterna erbjuder. Ankomst är inte planerad före 2021 så det blir väldigt kort väntetid. Med dessa deadlines i åtanke kommer vi snart att ha nya datum, även om ännu en läcka inte kommer att göra oss särskilt arga heller.