Lincoln Nautilus 2022: priser och egenskaper

Den omdesignade versionen av Lincoln Nautilus 2022 har mycket bättre styling än den tidigare modellen. Liksom den tidigare versionen behåller den nya dock samma sittarrangemang.

Denna modell är i form av en 2-radig / 5-sitsig och klassificeras som en medelstor lyx-SUV. När det gäller dimensioner, det rankas mellan den större Aviator och den mindre Corsair i Lincolns lineup. För 2022 har hytten förfinats med den senaste Sync4-infotainmenten och en stor 13,2-tums horisontell pekskärm. Dessutom erbjuder den senaste versionen av den nya valet mellan två kraftfulla motorer. Därför finns Nautilus med två motoralternativ.

Lincoln Nautilus 2022: priser och egenskaper

Lincoln Nautilus 2022 restyling

Mycket lite har förändrats på nya Lincoln Nautilus 2022 jämfört med den tidigare modellen. I grund och botten ser den nya SUV -en ut ungefär som förra året, och de flesta uppdateringarna finns på främre stötfångaren. Det främre förklädet har nu en kromlist över hela bredden, vilket ger det ett mer elegant utseende. Dessutom har den nya och tidigare SUV -versionen samma attraktiva Lincoln signaturgaller som smälter sömlöst med höjdpunkterna i fordonets djärva kurvor.

Dessutom har tillverkaren använt mer effektiv och långvarig hel-LED utomhusbelysning som lyser starkare, vilket resulterar i betydligt bättre sikt. Lincoln erbjuder också en Black Edition -modell som har en mer attraktiv styling tack vare många svarta accenter. Dessutom finns den nya SUV: n med flera hjulalternativ från 18 till 21 tum.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Inredning förbättringar

Det har inga klagomål hittills angående kabinen i nya Lincoln Nautilus 2022 . Denna SUV har en generös 37,2 kubikfot lastutrymme bakom baksätet som kan ökas till 68,8 kubikfot med baksätet nedfälld. I allmänhet är denna SUV byggd med många högkvalitativa material och avancerad teknik. Den vackra 13,2-tums LCD-pekskärmen pryder mittkonsolen med den tillgängliga anslutna inbyggda navigeringen.

Dessutom erbjuder Lincoln också en standard Apple CarPlay / Android Auto, klimatkontroll med två zoner, en tvåfärgad ratt och säkerhetspaket Co-Pilot360. Precis som Co-Pilot360-systemet som används i Ford-fordon kombinerar denna svit säkerhets- och förarassistansfunktioner som automatisk nödbromsning, varning från körfält och övervakning av den blinda punkten.

Lincoln Nautilus 2022: priser och egenskaper

Motorspecifikationer

Under huven erbjuder nya Lincoln Nautilus 2022 ett urval av två kraftfulla motorer. Basmodellen använder en 2,0 liters turbo 4-cylindrig drivlina som är bra för 250 hästkrafter och 280 lb-ft vridmoment.

Förutom denna motor erbjuder Lincoln dock ett annat alternativ. Den erbjuder en 2,7-liters, dubbel-turboladdad V6 som ger 335 hästkrafter och 380 lb-ft vridmoment. Båda motorerna delar samma 8-växlade automatlåda. Basen Nautilus använder framhjulsdrift (FWD) medan V6 är standard med fyrhjulsdrift (AWD). Båda modellerna kan max dra 3500 pund.

Lincoln Nautilus 2022: priser och egenskaper

Hur mycket kommer Lincoln Nautilus 2022 att kosta?

Den Lincoln Nautilus 2022 i framhjulsdrift formen börjar på 41,940 euro. Med en fyrhjulsdrift (AWD) ökar dock priset med 2 500 euro. Den översta Nautilus -modellen Black Label börjar på 65 090 euro. Enligt tillverkaren bör den reviderade versionen vara tillgänglig i år.

Volvo Grupp A