Lincoln Nautilus 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Den omgjorda versionen av Lincoln Nautilus 2022 har mycket bättre stil än den tidigare modellen. Liksom den tidigare versionen behåller den nya dock samma sittarrangemang.

Denna modell är i form av en 2-radig / 5-sitsig och är klassad som en mellanstor lyx-SUV. När det gäller dimensioner rankas den mellan den större  Aviator  och den mindre Corsairen i Lincolns sortiment. För 2022 har kabinen förfinats med den senaste Sync4 infotainment och en stor 13,2-tums horisontell pekskärm. Dessutom erbjuder den senaste versionen av den nya ett val mellan två kraftfulla motorer. Därför finns Nautilus med två motoralternativ.


Lincoln Nautilus 2022 restyling

Nya Lincoln Nautilus 2022 har förändrats väldigt lite jämfört med den tidigare modellen. I grund och botten ser den nya SUV:n ut som förra året, och de flesta uppdateringarna finns på den främre stötfångaren. Främre förklädet rymmer nu en kromremsa över hela bredden, vilket ger det ett mer elegant utseende. Dessutom har den nya och tidigare SUV-versionen samma attraktiva Lincoln-signaturgrill som smälter samman med höjdpunkterna i fordonets djärva kurvor.

Dessutom har tillverkaren använt en effektivare och mer hållbar full-LED utomhusbelysning som lyser starkare, vilket resulterar i betydligt bättre synlighet. Lincoln erbjuder också en Black Edition-modell som har en mer attraktiv stil tack vare många svarta accenter. Dessutom finns den nya SUV:n med flera hjulalternativ från 18 till 21 tum.


✓ Du kan också kontrollera:


Interiörförbättringar

Det har hittills inte förekommit några klagomål angående kabinen i nya Lincoln Nautilus 2022 . Denna SUV har ett generöst 37,2 kubikfots lastutrymme bakom baksätet som kan ökas till 68,8 kubikfot med baksätet nedfällt. I allmänhet är denna SUV byggd med mycket högkvalitativa material och avancerad teknik. Den vackra 13,2-tums LCD-pekskärmen pryder mittkonsolen med den tillgängliga Connected Built-in-navigeringen.


Dessutom erbjuder Lincoln också en standard Apple CarPlay / Android Auto, dubbelzons klimatkontroll, en tvåfärgad ratt och Co-Pilot360 säkerhetssvit. Liksom Co-Pilot360-systemet som används i Ford-fordon, kombinerar denna svit säkerhets- och förarassistansfunktioner som automatisk nödbroms, filbytesvarning och övervakning av döda vinkeln.

Motorspecifikationer

Under huven erbjuder nya Lincoln Nautilus 2022 två kraftfulla motorer att välja på. Basmodellen använder en 2,0 liters turbo 4-cylindrig drivlina som är bra för 250 hästkrafter och 280 lb-ft vridmoment.


Utöver denna motor erbjuder dock Lincoln ett annat alternativ. Den erbjuder en 2,7-liters, dubbelturboladdad V6:a som producerar 335 hästkrafter och 380 lb-ft vridmoment. Båda motorerna delar samma 8-växlade automatiska växellåda. Basen Nautilus använder framhjulsdrift (FWD) medan V6 levereras som standard med fyrhjulsdrift (AWD). Båda modellerna kan dra maximalt 3 500 pund.

Hur mycket kostar Lincoln Nautilus 2022?

Den Lincoln Nautilus 2022 i framhjulsdrift formen börjar på 41,940 euro. Med fyrhjulsdrift (AWD) stiger dock priset med 2 500 euro. Toppmodellen Nautilus Black Label börjar på 65 090 euro. Enligt tillverkaren ska den reviderade versionen finnas tillgänglig i år.  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 stimme, im mittleren: 5 von 5)