Lexus RC F 2022: priser och egenskaper

Ny Lexus RC F 2022 specifikation, exteriör förändring, koncept  – den erbjuder många igenkänningsfunktioner jämfört med dess designframsteg. Men dess mest anmärkningsvärda egenskap är den klassiska naturligt aspirerade 5L V8 som producerar 472 hästkrafter och 395 lb-fot i vridmoment.

Den speciella Lexus kommer att vara den enkla bilen som verkar lika fientlig som en amerikansk muskelbil utan att bli det! Levereras från lyxavdelningen hos en av de japanska jättarna-4 och det är ett bevisat faktum att när det är japanskt måste det vara pålitligt! Låt oss se själva:

Kvaliteten som kommer nära japanska hjärtan och sinnen är tillförlitlighet. Det finns nästan ingen modern japansk bil som är opålitlig. Lexus RC F 2022 kanske inte knäcker ”stereotypen”. Det bevisade faktum att Lexus förtjänade What Car 2022? Storbritanniens trovärdighetsutmärkelse cementerar RC F:s trovärdighetskvot.

Specialitet

Precis som med motorn  uppdaterade Lexus ingenjörer gasresponsen på  Lexus RC F 2022 och gjorde små ändringar i andelen differentialelement. Tack vare en mer kompakt ändstyckesprocent på 3,13:1 i motsats till 2,97:1, förutom viktminskningen och motoruppdateringarna för 2022, känner RC F igen sina prestandasiffror med 0,2 sekunder.

Exteriör och interiör

Små förändringar i stilen för 2022 gör att  Lexus RC F 2022 ser  mycket bearbetad ut, medan den helt nya Track Edition erbjuder en spårcentrerad fientlighet. Var och en av RC Keep track of och F Edition är utrustade med dubbelriktade strålkastare och varselljus och får klibbigare Michelin  Pilot Sport 4S bildäck. Den gummerade RC F är monterad på 19-tums break-up 7-ekrade lättmetallfälgar, medan Track Edition har 19-tums ultralätta smidda aluminiumdäck med röda bromsok.

RC F kännetecknas av en färgkoordinerad främre sidospoiler, en bakre diffusor och en hastighetsstimulerad bakvinge, även om Track Edition har en takkonstruktion och huva av kolfiber dietfiber, en instegsspoiler, rocker solpanelsdelare , en bakre diffusor och en uppsättning med bakre egenskaper och vingljuddämpare i titan.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Själva RC F har noggrant utvecklats och har en harmonisk design, med en utmärkt passform och utförande och en hög andel skonsam kontakt vid alla viktiga beröringspunkter. Ergonomi är vanligtvis Lexus, vilket innebär, med undantag för denna regel om en komplicerad infotainmentuppsättning, allt faller i din handflata.

Medan stolarna uppmuntrar till ett omfattande utbud av kroppsstilar och är idealiska för längre resor i familjens bekvämlighet. En utmärkt nivå av flexibilitet säkerställer att de flesta förare kommer att hitta en optimal sittposition eftersom de har gott om plats i förväg.

Detsamma gäller dock inte bakdelen, där den sluttande taklinjen och det begränsade utrymmet som finns inte är lämpligt för vuxna. Något högre än den vanliga modellen, men det handlar om prestanda.

✓ Du kan också kontrollera:

Specifikation

Innovationerna från Lexus RC F 2022 har förbättrat RC F:s prestandaspecifikationer en aning, genom att få den vanliga RC F från -60 mph på 4,2 sekunder, nästan 0,2 sekunder snabbare än föregående årsmodell, mestadels förväntat på grund av tillägget av releasekontroll och minskad vikt . Men om prestanda är ditt främsta bekymmer, visar RC F Track Edition sig vara ännu enklare och når 100 km/h på bara 3,96 sekunder.

Detta placerar den äntligen i underkategorin nästa med konkurrenter som BMW Mercedes och M4-AMG C63 S. Dela den extra livligheten i Track Edition tack vare viktminskningen och ökad prestanda. Samtidigt fortsätter underhållet av RWD att rikta sig mot entusiaster jämfört med AWD-förtroendet för Audi RS5.

Tyvärr fortsätter dock vikten av RC F att vara ett hinder för dess kapacitet på grund av viktbesparande tillvägagångssätt och förväntade prestandaförbättringar, eftersom även Track Edition blir nästan 160 pund skrymmande än BMW:s egen spårcentrerade M4 CS.

2022 Lexus RC F pris och releasedatum

Lexus   säljer Lexus RC F 2022 för 68 750 euro, och tillägget av en eller flera av de överbeskrivna kåporna kommer att förbättra priserna på densamma. RC F är bara tillgänglig i en kant, men de som letar efter en spårcentrerad RC F får sin praktiska RC F Track Edition.

Volvo Grupp A