Lexus LX 2022: priser och egenskaper

Den kommande Lexus LX 2022 kommer att få ytterligare uppdateringar. 2021 -modellen kom med många uppgraderingar. Detta inkluderar sportpaketet, nya yttre lackering, nya hjul och ett nytt interiörfärgschema. Nu kommer 2022 LX att få ytterligare uppgraderingar. LX-varianten är en av få lyxiga crossover-SUV: er som kan hantera terrängspår.

Denna modell är dock av mycket hög kvalitet och har en raffinerad karaktär snarare än vildt DNA. Denna modell delar många komponenter med Toyota Land Cruiser, inklusive plattformen. Under huven garanterar en potent V8 mer än solid prestanda. När allt kommer omkring är interiören full av lyx och erbjuder fantastisk komfort.

Lexus LX 2022: priser och egenskaper

Lexus LX restyling

Den kommande Lexus LX 2022 fortsätter med seriösa uppdateringar. Detta inkluderar också omdesign av exteriören, så vi kan förvänta oss många nya funktioner. Den nuvarande plattformen kvarstår, så fordonets dimensioner förblir också oförändrade. Lexus kommer att leverera lättare material och stylingen är helt ny.

SUV LX kommer med ett nytt spindelgaller som ser ännu snyggare ut. Några stylingtips kommer från LC -bilen, men LX -SUV: n förblir lika robust som tidigare. Vi väntar på mer information från Lexus, men LX -modellen kommer säkert att få nya strålkastare, bakljus och hjul.

Lexus LX 2022: priser och egenskaper

Interiör uppdateringar

Interiören får ännu fler uppdateringar. Den nya Lexus LX 2022 kommer att få en smartare layout i kabinen så att interiören är bättre. Den tredje raden kommer igen att vara valfri, men passagerarna bak kommer säkert att ha mer benutrymme. Vi vet inte om lastutrymmet kommer att förbättras, men det är en möjlighet.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Dessutom har den nya interiören en omdesignad instrumentpanel. Vissa knappar har tagits bort så att de flesta kontrollerna nu manövreras via en stor pekskärm. Byggkvaliteten är imponerande och lyxnivån är fortfarande hög. Ny klädsel har introducerats i den nuvarande modellen. Det betyder att SUV LX 2022 har samma klädsel, men nya förarhjälpmedel är ett måste.

Lexus LX 2022: priser och egenskaper

Ny motor möjligen en hybrid

 Ett nytt alternativ för drivlina är en möjlighet. Detta är dock för närvarande bara spekulation. Den Lexus LX 2022 kommer att använda samma 5,7 liters V8 bensin som ger 383 hästkrafter. Denna motor är långt ifrån tyst och LX sprintar från 0 till 60 mph på 7,2 sekunder. Även om den har tillräckligt med ström, är den här enheten långt ifrån perfekt. Konkurrenter som Mercedes erbjuder bättre och snabbare varianter.

På grund av den höga motorn kan du helt enkelt inte luta dig tillbaka trots den höga komfortnivån. När allt kommer omkring klarar LX bara 18 mpg på motorvägen, vilket är ett annat problem. Lyckligtvis är den nya ryktmotorn en hybriddrift. Om det verkligen händer kommer LX Hybrid att leverera förbättrad bränsleeffektivitet och producera nästan 450 hästkrafter.

Lexus LX 2022: priser och egenskaper

Lexus LX 2022 släppdatum och pris

Denna SUV kommer nu att kosta nästan 90 000 euro. Detta är priset för den tvåradiga Lexus LX 2022 , medan den tredje raden är valfri och kostar ytterligare 5 000 euro. Försäljningen börjar någon gång 2021, troligen under andra halvåret.

Volvo Grupp A