Lexus LC 500 2022: priser och egenskaper

Nya Lexus LC 500 2022 Coupé Säkerhetsförändring, specifikation, UVP  – Lexus LC snubblar mellan prestandacoupéerna i Lexus-sortimentet. Den fungerar tillsammans med RC F och GS F . L-finessen har förändrats över tiden, och LC 500 skulle ha den stiligaste ståldesignen som setts i bilvärlden.

Lexus LC 500 2022: priser och egenskaper

Som den viktigaste premiummodellen är den också mer än modern, har en mycket lång lista med bekvämlighetsfunktioner och den största naturligt sugmotorn i branschen. Lexus LC-konceptet introducerades på North American International Auto Show 2016.

LC 500 behöll den allmänna designen av konceptbilen som blev dess trumfkort. Till skillnad från andra kreativa fordon såg LC 500 ut som sin konceptavatar. Från spindelgallret till de kompakta trippelprojektorerna i L-design, de flesta av de iögonfallande designelementen har behållits.

Specialitet

Den nya 2022-modellen möjliggör lanseringen av det nya dubbelledade flerlänksuttagssystemet. Den är smidd med aluminiumelement vilket gör den lättare. Spiralfjädrarna, linjära solenoidmanövrerade nödabsorbenterna och klibbiga stabilisatorer för pubentrén och återkallningsteknikerna bakåt förbättrar hanteringen avsevärt. På den bakre vingen vrids en matare med den hastighet som redan nämnts, färdas 50 miles per timme och går in under 25 miles per timme.

✓ Du kan också kontrollera:

Exteriör och interiör

Det är en fantastisk kupé som styr så att du kan fokusera direkt, och från nästan vilken position som helst hindrar den saker från att bli bländande snabbt. Det visar att Lexus knappast har förändrat LC:s visuella tilltal för 2022. Därför återstår element som det halvflytande taket samt den stora spindelgrillen och de komplexa baklyktorna som fungerar som ett vapen. 20-tums legeringsdäck är normala.

Den  Lexus LC 500 2022 Coupe  har behållit samma dimensioner som den föregående års modell, dvs en vingbredd på 187,4 inches, en hjulbas på 113 inches, en tjocklek av 75,6 inches utan en spegel och en höjd av 53 inches. En Porsche 911 är smalare med cirka tre”, så du är mer uppmärksam på LC-storleken när du är ute och går.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Lexus LC 500 2022: priser och egenskaper

Interiören i  Lexus LC 500 2022 Coupe har  designats för att vara både bekväm och av hög kvalitet. Fylld med högkvalitativ materialbeklädnad är interiören estetiskt önskvärd. Alla knappar och displayen är placerade precis där de ska för att ge interiören en förarcentrerad design.

Kort innan ska kabinens ergonomi utvärderas och ett 50-tal prototyper ska skapas för att uppnå den perfekta körställningen för att inte under några omständigheter kopplas till motorvägen. Som med alla recensioner av lyxbilar är det en utmanande uppgift att välja ett av fordonen som nämns ovan när det gäller exteriörstilar och egenskaper. Praktiskt taget alla dessa bilar introduceras och görs till köpare av deras utseende.

Specifikation

5,0-liters V8:an under huven genererar mycket effektiva 471 hästkrafter vid 7300 rpm och 398 lb-fot vridmoment vid 4800 rpm. Lexus-motorn är välkänd, särskilt dess utseende, vilket gör den till ett ganska påkostat val på den här listan, även om en enkel bedömning av motorprestanda kanske inte går obemärkt förbi av dess betydande konkurrenter.

Motorfunktionerna och specifikationerna för Lexus LC 500 2022 Coupe är anmärkningsvärda. Ändå verkar den jämfört med dess betydande konkurrens, särskilt i toppen av ”Godzilla”, Nissan GT-R – tillsammans med BMW M850i ​​och Jaguar F-Type.

Det är också en betydande skillnad i pris, med Lexus som får den billigaste på just denna lista. Även om frakt- och leveranskostnader och vissa alternativ snabbt kommer att pressa upp den tidigare nämnda Lexus-prislistan till 100 000 euro, kommer det sannolikt att bli mer överkomligt.

Lexus LC 500 2022: priser och egenskaper

Lexus LC 500 Coupes rese- och administrationsstorlekar har ökat markant med LFA-tidsöversynen. Att lägga till nya funktioner har inte bara förbättrat kvaliteten, utan balansen har tiodubblats. Efterlängtad som Lexus LC 500 Coupe 2022 är denna bil tillfredsställande att köra. 2022 Lexus LC 500 noterar enkel uppspelning av utrustning och vetenskaplig forskning för att göra ett ganska intressant resultat.

Lexus LC 500 2022 Coupe pris och releasedatum

Den  Lexus LC 500 2022 Coupe  är tillgänglig och finns på Lexus webbplats. Trots det finns det en ny cabriolet kåpa på LC 500 som kan avslöjas. Denna nya modell kommer att ta plats på den identiska GA-L-plattformen och kommer att ha ett uppdaterat infotainmentsystem och unika färgalternativ. Priserna för LC 500 Coupé är 92 950 euro, och cabriolet sägs ha ett pris på över 100 000 euro.

Volvo Grupp A