Lexus ES 350 2022: priser och egenskaper

Lexus ES 350 2022 Interiörkoncept, specifikationer  – Det är Toyota igen, men den här gången har Toyotas lyxdivision valt att göra precis vad den är bra på genom att ta fram en utökad ansiktslyftning som ska lanseras som ett alternativ till att deras befintliga syskon kan komma. Den nya partnern skiljer sig inte från den ursprungliga Lexus ES 350 2022. Detta företag har ett gott rykte för att producera bilar med ett stilrent utseende och högkvalitativa interiörer. Nya Lexus ES 350 2022 hoppar faktiskt inte heller över.

Lexus ES 350 2022: priser och egenskaper

Specialitet

När fyrhjulsdrift inte krävs kan den elektromagnetiska kopplingen på den bakre drivaxeln koppla ur propelleraxeln för att hjälpa till att fokusera på bränsleprestanda. AWD är utformad för att delta igen omedelbart om det behövs, och dess procedur är transparent för bilägaren och resenärerna.

Internt och externt

GA-K-chassit är ett anmärkningsvärt starkt chassi för instegsdäck tillverkat av flera lager av höghållfast stål. Genom att införliva mer än dubbla laserstråle fästsvetsar krok svetsning,  en konstruktion tillvägagångssätt  ges till  den  Lexus ES 350 2022 ger en stabil ram. Ytterligare åtgärder för att öka ingångssluttätheten, som inkluderar en fjäderbenstornsben, flera stödsektioner för enbart stagtornen och nya radiatorstödstag.

Fjädringarna är designade för bästa respons från chassit. Utdragningen på framsidan fungerar med ett fjäderbensperspektiv som riktar in sig i bästa läge för att förbättra kvaliteten på resan, även om en ökning av hjulets position (2 nivåer) och hjulspåret (0,3 tum) jämfört med den tidigare tekniken hjälper till att förbättra stabiliteten för den högra linjen.

Nya  Lexus ES 350 2022  har en design som gör varje körträff värt besväret. Detta förväntas främst av de fastigheter som den bör förses med. Funktioner som den nya bilen kommer att ha inkluderar ventilerade framsäten och uppvärmda reglage. För nöjesapplikationer bör nya Lexus ES 350 2022 utrustas med ett audiofilt ljudsystem från Mark Levinson.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Lexus ES 350 2022: priser och egenskaper

Femton ljudhögtalare kommer sannolikt att tillhandahållas för att skapa vackra melodier för resenärers underhållning. Lexus ES 350 2022 av den sjunde tekniken har förbättrats avsevärt, vilket inkluderar ett naturligt styrläge, modifierade pedalplaceringar och vanliga 10-vägs elektriskt justerbara instegsstolar. Med hjälp av referenser från ledande LS, är däcket uttryckligen lånat från de primära och egenskaperna hos ett anatomiskt format däck och rekommenderade träpaneler och värmesystemelement.

✓ Du kan också kontrollera:

Specifikation

Precis som sin föregångare har nya Lexus ES 350 2022 en 3,5-liters V6-motor. Precis som i den tidigare utgåvan kommer maskinen att ha förmågan att producera 268 hästkrafter och 248 lbs vridmoment. Den kommer tillsammans med en 6-växlad automatisk växellåda. Den nya motorn kommer sannolikt att ha en hastighet på cirka 30 mpg. Nya Lexus ES 350 2022 kommer till och med att få en hybridutgåva efter rutindemonstrationen.

Hybriden av den nya sedanen kommer att kombinera en 2,5-liters 4-rörsmotor med elmotorn. Blandningen kommer att producera upp till 200 hk. Bränsleekonomin är satt till 40 mpg blandad användning och kommer att göra denna sedan extremt konkurrenskraftig i klassen.

Lexus ES 350 2022: priser och egenskaper

Lexus ES 350 2022 pris och releasedatum

Det finns ingen etablerad interaktion angående nya  Lexus ES 350 2022  med denna enda informationskälla som blir rykten och profetior från vår bilexpert. Med små justeringar på bilen utgår vi från att nya Lexus ES 350 2022 har en prislapp på 38 000 euro för basen.

Volvo Grupp A