Kia Telluride 2022: priser och egenskaper

Kia Telluride debuterade 2020 med en exklusiv interiör och modern exteriördesign. Men Kia Telluride 2022 kommer att innehålla mer högkvalitativt material både inne och ute. Den Telluride 2022 är in sin tredje tillverkningsår, så förändringarna inte är så betydande. Dess styling kan vara höjdpunkten för 2022 eftersom Telluride SUV ser väldigt snygg ut.

Telluride -modellen sitter mellan Honda Pilot- och Chevrolet Tahoe -modellerna och erbjuder mer än solida prestanda. Förändringarna är små så att priset bör hållas intakt. Dessutom börjar försäljningen senare nästa år.

Kia Telluride 2022: priser och egenskaper

Telluride 2022 har en ansiktslyftning i mitten av cykeln

Den kommande Kia Telluride 2022 kommer med ett mycket elegant utseende. För 2022 är dock förändringarna inte så viktiga. Det är trots allt inget behov eftersom Telluride SUV ser fräsch och modern ut. Som jag sa är Telluride -modellen i segmentet mellan Honda Pilot och Chevrolet Tahoe. Tack vare det fylls tomrummet perfekt av Kia och det är ett mycket smart drag.

Framförklädet har en djärv design som inkluderar ett igenkännligt utseende med ett upprättstående galler och LED -strålkastare. Den bakre delen ser iögonfallande ut och har precis tillräckligt med kromaterial för att göra den ännu mer värdefull. Det är en perfekt kombination av robusthet och snygga element.

Kia Telluride 2022: priser och egenskaper

Inredning förbättringar

Interiören i Kia Telluride 2022 rymmer åtta passagerare. Det är en tre-radars SUV som erbjuder hög komfort och mycket utrymme. Designen är väldigt modern och ganska rak framåt. Instrumentbrädan erbjuder en ren och snygg konfiguration och en pekskärm som sitter ovanpå instrumentbrädan.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Du kan hitta många högkvalitativa material, glänsande dekorationer och intressanta former. De övre utrustningsvarianterna erbjuder vackra nappaläderklädsel, uppvärmda och kylda säten och mycket mer. Telluride SUV kommer att ha den senaste förarhjälpen och mer standardutrustning till 2022.

Kia Telluride 2022: priser och egenskaper

Motorspecifikationer, transmission, körlägen

Den nya Kia Telluride 2022 återigen använda en potent 3,8-liters bensinmotor. Denna kraft kan producera 291 hästkrafter och 262 lb-ft vridmoment. Den levereras med en åttastegad automatlåda och framhjulsdrift som standard. Som tidigare förblir inställningen för fyrhjulsdrift tillval. Å andra sidan finns fairings av högre kvalitet med standard AWD -konfiguration.

✓ Du kan också kontrollera:

Accelerationen är bra tillsammans med den utmärkta körkvaliteten. Kia erbjuder olika körlägen, inklusive Eco, Normal, Sport, Smart och Snow -lägen. Många fans hoppas dock på ett högre vridmoment, så vissa lägen som sport skulle vara mer meningsfulla.

Kia Telluride 2022: priser och egenskaper

Kia Telluride 2022 pris och släppdatum

Priset på Kia Telluride 2022 börjar på cirka 35 000 euro. Det är en liten prishöjning jämfört med modellen 2020. Det betyder också att Telluride 2021 kommer med mindre ändringar och uppgraderingar.

De övre trimnivåerna kommer att kosta över 40 000 euro, medan toppversionen kommer att kosta närmare 50 000 euro. Kia kommer att lansera en ny tre-radig Telluride SUV under det sista kvartalet 2021. Dessutom kommer Telluride -modellen igen att tävla med Honda Pilot, Toyota Highlander och Hyundai Palisade.