Kia Seltos 2022: priser och egenskaper

Helt nya Kia Seltos 2022 är en sub-kompakt crossover-SUV med en stilren design och ett överkomligt pris. Dessutom finns den i många olika utrustningsvarianter och även terränganvändning är möjlig. Övre utrustningsvarianter erbjuder mer lyx, men grundvarianten är också mer än tillfredsställande. Seltos levereras med en rymlig hytt för en så liten crossover och komforten är stor. I allmänhet är Seltos en pålitlig modell, men den har sina svagheter.

Kunderna vill ha mer kraft, men det verkar som om 2022MY inte levererar en ny motor eller förbättringar när det gäller prestanda. Som du säkert vet är Kia Seltos en ny modell som introducerades för några månader sedan. Tack vare det kommer Seltos 2022 att vara en överlåtelse- och hithandlare i sommar.

Kia Seltos 2022: priser och egenskaper

Seltos 2022 design

Den Kia Seltos 2022 kom ut på marknaden med en distinkt design och djärva yttre funktioner. Trots att den är en sub-kompakt crossover-SUV ser Seltos-modellen attraktiv ut. Den har mycket moderna stilelement, inklusive galler med nätinsats och unika allroundstrålkastare. Sidoprofilen har skarpare kroppslinjer och upphöjda C-stolpar.

Den bakre änden har omkrets bakljus och en vacker kromlist. Seltos -modellen har också ett kontrasterande tak och ser funky ut. Vissa delar är mer robusta, men Seltos 2022 bör förbli densamma eftersom vi inte förväntar oss en visuell uppdatering.

Kia Seltos 2022: priser och egenskaper

Interiör uppdateringar

Och medan exteriören kombinerar Sportages mångsidighet med stylingen av Soul, kommer interiören att vara unik. Den Kia Seltos 2022 kommer med en renare instrumentbrädan utformning och en uppdaterad infotainmentsystem. Infotainment -pekskärmen sitter på instrumentbrädan och mittkonsolen ser väldigt modern ut med sina svarta accenter.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Som sagt har hytten mer än tillräckligt med plats för en liten bilkorsning och komforten är stor. Seltos -modellen har plats för fem men bekvämt plats för fyra passagerare. Kia har många förarhjälpmedel, och 2022MY kan få några nya funktioner. Grundläggande LX använder en 8-tums pekskärm, medan de övre ramarna finns med en 10,25-tums enhet.

Kia Seltos 2022: priser och egenskaper

Två motoralternativ

Den kommande Kia Seltos 2022 kommer igen att innehålla samma 2,0-liters fyrcylindriga motor. Det är ett standarddrivningsalternativ och levererar 145 hästkrafter och 132 lb-ft vridmoment. Framhjulsdriften är standard, men AWD-systemet är tillval och mer än rekommenderat. En 1,6 liters turbomotor är tillval. Denna kraftenhet utvecklar upp till 175 hästkrafter och 195 lb-ft vridmoment.

En sjuväxlad dubbelkoppling erbjuds och Seltos springer från 0 till 100 km / h på åtta sekunder. Seltos crossover är inte lika kraftfull som några av sina konkurrenter, men Kia kommer inte att leverera några förbättringar när det gäller prestanda. Om du vill åka terräng är fyrhjulsdrift ett måste.

Kia Seltos 2022: priser och egenskaper

Kia Seltos 2022 släppdatum, pris

Den Kia Seltos 2022 kommer att förbli ett överkomligt crossover och kosta cirka 23.000 euro. Den bästa utrustningen börjar på 30 000 euro eller lite mer. Kia lanserar sin nya Seltos -modell i sommar.

Volvo Grupp A