Kia Niro PHEV 2022: priser och egenskaper

Den kommande Kia Niro PHEV 2022 har så många rykten runt sig. Det finns dock några saker vi vet om detta fordon. Och det är precis vad vi ska prata om i den här artikeln.

Du kommer sannolikt att se omstylingen av detta fordon om ett par månader eftersom det här fordonet har genomgått en del tester. Utan vidare, här är vad vi hittills vet om den kommande Kia Niro PHEV.

Innan du tar reda på Kia Niro PHEV 2022 releasedatum bör du känna till omdesignen av detta kommande fordon.

Kia Niro PHEV 2022: priser och egenskaper

Även om detta fordon kamouflerades under vintertestning, kan den nya designen av detta fordon fortfarande ses. Och det finns några spännande förändringar som du kommer att märka av omdesignen.

Kommande Kia Niro PHEV kommer att ha en bred frontgrill med nya strålkastare som inte ser ut som andra Kia-fordon.

Den bakre delen av detta fordon innehåller baklyktor i bumerangstil som liknar de tidigare Kia-enheterna.

✓ Du kan också kontrollera:

En annan sak du bör veta om designen är den lite längre karossen än nuvarande Kia Niro. Detta ger dig naturligtvis mer utrymme både för din passagerare och för lasten.

En annan anledning till att kommande Kia Niro är en av de bästa hybridbilarna 2022 är den mycket sportiga designen inspirerad av HabaNiro-konceptet.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Kia Niro PHEV 2022: priser och egenskaper

Elegant inredning

Interiören i detta fordon kommer sannolikt att kombinera många element från tidigare Kia-bilar.

Du kommer att se en förbättrad digital instrumentpanel och en större infotainmentskärm för din bekvämlighet.

Även med detta fordon kan du räkna med en skärm på 10,25 tum. När allt kommer Kia Niro PHEV 2022 också utrustas med uppvärmda lädersäten i medelklassen.

Kia Niro PHEV 2022: priser och egenskaper

Motor och kraft

Lite är känt om specifikationen för motorn i detta kommande fordon. Du kan dock förvänta dig flera alternativ av hybrider i detta fordon, inklusive plug-in hybrider och till och med helelektriska modeller.

Du måste lära dig mer om Kia Niro PHEV 2022 releasedatum om du vill veta exakt hur motorn och prestandan kommer att se ut i det kommande fordonet.

Detta fordon har en laddningsport ovanför vänster framhjulshus. Det vi vet hittills är att de nuvarande hybrid- och laddmodellerna har en 1,6-liters bensinmotor som utvecklar 139 hk.

Den nuvarande hybriden har också ett batteri på 1,56 kWh, vilket är ganska litet.

Plug-in modellen har ett större batteri, nämligen ett 8,9 kWh batteri. Och det vet vi än så länge om Kia Niro PHEV 2022 .

Volvo Grupp A