Jeep Grand Wagoneer 2022: priser och egenskaper

Vi minns när FCA meddelade att Grand Wagoneer återvände 2013. Detta hände dock inte. Nu är Jeep Grand Wagoneer 2022 officiell. Jeep har tagit sitt retande spel till en helt ny nivå. Tillverkaren tillkännagav den efterlängtade comebacken och de senaste berättelserna sa att återkomsten kommer nästa vecka.

Inte så snabbt, eftersom teaserbilder var bilderna på konceptet. Detta är verkligen en besvikelse, men åtminstone kommer Wagoneers återkomst säkert att komma. Produktionsmodellen ska inte avvika avsevärt från konceptet. Det betyder att vi har all information som är viktig för den kommande Grand Wagoneer 2022 .

Jeep Grand Wagoneer 2022: priser och egenskaper

Grand Wagoneer 2022 design

Den helt nya Jeep Grand Wagoneer 2022 kommer att kombinera retro med moderna stilelement. De senaste bilderna visar en SUV med ett massivt takfönster och en tvåfärgad yttre lackering. Grand Wagoneer-modellen har en elegant taklinje och tjocka B-stolpar. Hur som helst, även C-stolparna är tjockare och den sluttande aktern ser helt perfekt ut.

Den bakre delen visar också förkromade pelare. Frontramen har retrogaller och märken. Muskelnätet var känt redan på 80 -talet och kommer nu att finnas tillgängligt igen. Bakluckan har en amerikansk flagga i, och vi gillar allt om den inkommande modellen.

Jeep Grand Wagoneer 2022: priser och egenskaper

Inre

Insidan är mycket modernare och lyxigare än utsidan. Den 2022 Jeep Grand Wagoneer kommer att vara annorlunda från någon av märkets andra övergångar och stadsjeepar i termer av kabinen design. Naturligtvis kommer allt inuti att se hög kvalitet och modernt ut. En av teaserbilderna visar en motorstart / stoppknapp som finns i ett skal på instrumentbrädan. Den andra bilden visar en bättre bild av mittkonsolen.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Grand Wagoneer erbjuder en räfflad silverknapp med vilken infotainmenten ska kontrolleras. Dessutom kan den här knappen användas för att välja växlar eller för alternativ i terrängläge. Dessutom vet vi inte så mycket om Wagoneers interiör. Vissa rapporter föreslår starkt en 12-tums vertikal pekskärm, premiumklädsel och olika hjälpmedel för föraren.

Jeep Grand Wagoneer 2022: priser och egenskaper

Motoralternativ

Detta är kanske det största mysteriet för tillfället. De nya Jeep Grand Wagoneer 2022 enheter på samma plattform som den vanliga Wagoneer SUV. Det är en kropp-på-ram-arkitektur som också stöder RAM 1500-lastbilen. Tack vare det bör drivlinealternativ inte vara så stora ett mysterium. SUV som närmar sig kommer att använda ett av Jeeps V6- och V8 -bensinmotoralternativ. En 3,0 liters EcoDiesel V6 är faktiskt den största frågan.

Vad vi har lärt oss erbjöd Jeep inte en EcoDiesel -drivlina under Gladiatorns första produktionsår. Detsamma kan hända med Grand Wagoneer SUV. Nya Jeep Wrangler kommer att introducera sitt första hybridaggregat. Vi vet inte om Grand Wagoneer kommer att gå samma väg. Jeep kommer dock att släppa fler detaljer under de kommande veckorna.

Jeep Grand Wagoneer 2022 släppdatum och pris

Många av er trodde att Jeep Grand Wagoneer 2022 skulle komma ut på marknaden nästa vecka. Det är dock konceptdebuten som kommer att äga rum i början av september. Det kommer med besvikelse, men vi ska inte vänta länge på produktionsmodellen. Den nya jeepens SUV väntas säljas under andra kvartalet 2021.

Volvo Grupp A