Jeep Compass 2022: priser och egenskaper

Kompass håller långsamt på att bli en av jeepens mest populära modeller. Den kommande Jeep Compass 2022 kommer att bli ännu mer framgångsrik eftersom den erbjuder en hybrid drivlina. Detta är inte den enda förändringen. Hur som helst är spionbilder tillgängliga och vi kan se fler kosmetiska förbättringar. Interiören kommer att få ännu fler förändringar, ny kabindesign och fler högteknologiska bekvämligheter.

Den bensindrivna kompassen erbjuder ingen prestandauppgradering, men kompasshybriden kommer utan tvekan att vara höjdpunkten för 2021. Jeep planerar att lansera en ny kompass under andra halvåret 2021, vars pris kommer att öka något.

Jeep Compass 2022: priser och egenskaper

Kompass 2022 Spionbilder

Den helt nya Jeep Compass 2022 spanades igen. Den här gången kan vi se de senaste ändringarna som tillverkaren tillhandahåller. Inledningsvis erbjuds nya LED -strålkastare och bakljus. Detta är ingen överraskning, och Jeep Cherokee och Jeep Renegade erbjuder redan liknande enheter. Stylingen bibehålls och vi kan anta att kroppen kommer att förbättras.

Dessutom behålls kompassens form och dimensioner. Den främre fasaden rymmer ett igenkännbart galler med sju spår och samma trapetsformade fenderbländningar. Baksidan har nyligen designats så vi förväntar oss inga ytterligare förändringar på baksidan. När allt kommer omkring får alla kompass -trimnivåer samma typ av uppdateringar.

Jeep Compass 2022: priser och egenskaper

Inredningsarbete

Interiören i Jeep Compass 2022 kommer att förbättras mer drastiskt än utsidan. Denna crossover bör få ett tekniskt lyft och troligen en ny design av kupén. FCA: s nästa generations Uconnect -infotainmentsystem bekräftas. Dessutom erbjuds en 8,4-tums pekskärm som standard. Tack vare Jeeps senaste samarbete med Panasonic förutspår olika rapporter nya skärmar.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Dessutom kommer Compass att tillhandahålla nya verktyg för förarassistans. Tack vare detta kommer crossovern med ännu bättre säkerhetsbetyg. Interiören är rymlig och praktisk. Vi förväntar oss dock att Jeep kommer att leverera nya klädsel och material av högre kvalitet.

Jeep Compass 2022: priser och egenskaper

Hybridspecifikationer

 Den kommande Jeep Compass 2022 kommer att ha en ny 1,3-liters motor. Samma motor finns under huven på nya Renegade. Det betyder att 2,4 liters bensin är borta. Den nya motorn är utrustad med en turboladdare och ett stopp / start -system. Den kommer att producera cirka 180 hästkrafter och 210 lb-ft vridmoment. Jämfört med den tidigare motorn som den ersätter levererar 1,3-literen samma antal hästar. Men det lägger också till 35 lb-ft vridmoment.

Höjdpunkten för 2022 är hybriddrivenheten. Enligt den senaste informationen kommer en hybridvariant att komma till både Europa och Amerika. Det är en plug-in hybridversion som använder en standard 4 × 4-konfiguration. Hybridsystemet kombineras med en 1,3-liters motor och har en effekt på upp till 240 hk. 2022 Compass PHEV erbjuder också en helt elektrisk räckvidd på 32 miles.

Jeep Compass 2022: priser och egenskaper

Jeep Compass 2022 släppdatum och pris

Priset för nya Jeep Compass 2022 är 32 000 euro, vilket är ett litet prishopp. Den förväntade Compass PHEV är cirka 37 000 euro. Kompass kommer att fortsätta sin rivalitet med andra etablerade modeller som Honda CR-V och Ford Escape. Jeep kommer att släppa sin nya modell under andra halvåret 2021.