Jaguar I-Pace 2022: priser och egenskaper

Den kommande Jaguar I-Pace 2022 är på väg att få betydande uppgraderingar. Denna populära crossover -SUV får en ansiktslyftning. Dessutom kommer den helt elektriska versionen också att nå återförsäljare. Denna modell lanserades 2018 och har inte ändrats sedan dess. Jaguar planerar nu att leverera fler uppgraderingar. 2021MY får redan några stora förändringar och 2022MY kommer att bygga vidare på det.

Vissa detaljer finns redan tillgängliga. Detta inkluderar snabbare AC -laddning, ytterligare förarhjälpshjälpmedel och ett nytt infotainmentsystem. Jag kommer också att presentera en billigare version av I-Pace SUV. Denna billigare modell har samma räckvidd men ger mindre effekt. Försäljningen börjar senare 2021 och här är vad vi vet hittills.

Jaguar I-Pace 2022: priser och egenskaper

I-Pace 2022 ansiktslyftning

Den Jaguar I-Pace 2022 är att få en redesign. Prognoserna för förändringar för MY 2021 kommer att tillämpas på MY 2022. Som ni vet släppte Jaguar inte I-Pace 2021 på grund av pandemin. Nu låter I-Pace 2022 ännu mer spännande. Ändå väntar vi på mer officiell information. Vi vet för närvarande att I-Pace-modellen kommer utan horisontella lameller på det övre gallret.

Jag lägger istället till två snygga blad och ytterligare tunna accentremsor på stötfångaren. Strålkastarna har modifierats och nya hjul är också på gång. Ett nytt dagsljus är tunnare och bakdelen får en helt ny stötfångare. Förutom nya hjul kommer sidoprofilen att introducera starkare linjer och nya yttre lackering kommer också att erbjudas.

Jaguar I-Pace 2022: priser och egenskaper

Uppdaterat infotainmentsystem

För närvarande har vi inga interiördetaljer så inget är officiellt än. Naturligtvis är Jaguar I-Pace noga med att införa en hel del inrednings uppdateringar i 2022 . I vilket fall som helst kommer tillverkaren med största sannolikhet att välja samma typ av uppgraderingar som följer med XF- och F-Pace-modellerna. Målet är att leverera ännu mer högkvalitativa material och mer kvalitet i allmänhet.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Jaguar och Land Rover erbjuder redan det senaste Pivi Pro-infotainmentsystemet och I-Pace kommer säkert att erbjuda den senaste versionen. Jaguar sa att detta är det bästa systemet hittills, mer funktionellt och lättare att använda. Vi kan också förvänta oss en ny design av instrumentpanelen och större skärmar, men det är ännu inte bekräftat. Slutligen erbjuder I-Pace-varianten också nya säkerhetshjälpmedel.

Jaguar I-Pace 2022: priser och egenskaper

Driving range, butik

Det är det största pusslet just nu. Vi vet att Jaguar I-Pace kommer ut på marknaden 2022 med en helt elektrisk drivlina. Å andra sidan vet vi inte vad som utgör resten av drivlinan. Dessutom sägs att denna helelektriska variant levererar över 234 miles på en enda laddning. Jämfört med Volkswagen ID4 erbjuder Jag cirka 26 miles mindre.

För en så dyr modell skulle vi förvänta oss ett bättre sortiment. Jaguar sa att AC -laddning kommer att gå snabbare, vilket är bra. Tillverkaren kommer också att erbjuda en billigare version av I-Pace-modellen. Den erbjuder samma räckvidd men också mindre effekt. I den dyraste I-Pace används ett 90 kWh batteri utöver dubbelmotoruppsättningen med 394 hk och över 500 lb-ft vridmoment.

Jaguar I-Pace 2022: priser och egenskaper

Jaguar I-Pace 2022 släppdatum, pris

Den helt nya Jaguar I-Pace 2022 kommer nu att kosta över 70 000 euro. Detta är inte officiellt och till och med startdatum har ännu inte fastställts. Jaguar kommer dock säkert att lansera sin nya helelektriska crossover-SUV i slutet av 2021.

Volvo Grupp A