Jaguar F-Pace 2022: priser och egenskaper

Den kommande Jaguar F-Pace 2022 är bekräftad. Denna populära SUV kommer att träffa återförsäljare senare år 2021. Den här gången valde Jag förfriskningar i mitten av cykeln för att få den nya modellen att se ännu snyggare ut. Det främre förklädet kommer att vara värd för de största uppgraderingarna, och interiören kommer också att introducera några intressanta och viktiga uppdateringar.

F-Pace-modellen har också en ny 3,0-liters motor med ett hybridsystem. Dessutom erbjuds både laddade och laddade varianter. Den nuvarande 2,0 liters motorn är också tillgänglig, så F-Pace har nu mycket fler drivalternativ, vilket är bra. Utan vidare är det allt du behöver veta om den nya F-Pace SUV: n.

Jaguar F-Pace 2022: priser och egenskaper

F-Pace 2022 får en ansiktslyftning i mitten av cykeln

Den nya Jaguar F-Pace 2022 kommer att få någon form av mellancykelansiktslyftning. Den här modellen ser redan uppdaterad ut och ännu viktigare, den ser väldigt attraktiv ut. Alla yttre delar är uppdaterade och vi tror att det nuvarande formspråket kommer att behållas. Vissa uppdateringar väntar dock på frontpanelen. Jaguar planerar att introducera ett reviderat galler och nya LED -dagsljus.

På sidorna ser F-Pace bra ut, med snygga karosserier och snygga hjul. Det bakre kommer att bli en överföring eftersom vi bara förväntar oss förbättrad grafik på bakljusen. Om du letar efter en modern, sportig och snygg SUV kan Jaguar F-Pace vara svaret.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Interiör uppdateringar

Hytten på Jaguar F-Pace 2022 får också lite förfriskningar. Interiören är full av premiumsaker, så det är för tidigt för mer dramatiska förändringar. Denna SUV kombinerar moderna funktioner med en funky kabindesign. I inredningen hittar du mycket lyx, oavsett vilken utrustningsvariant du väljer. Jaguar kommer att leverera ännu mer premiummaterial, men den största uppgraderingen är en ny pekskärm.

Denna 11,4-tums infotainment-skärm ligger ovanför instrumentbrädan. Ett nytt infotainmentsystem erbjuds också, med den ovan nämnda displayen något krökt. Det är Pivi Pro -systemet, en imponerande infotainment -installation som också finns i Land Rover -fordonen. Om du vill ha något ännu bättre erbjuder Jag ett 12,3 ”digitalt instrumentkluster som tillval.

Jaguar F-Pace 2022: priser och egenskaper

F-Pace genererar mer kraft

Såvitt vi vet kommer Jaguar F-Pace 2022 att ha fler motoralternativ än sin föregångare. Till att börja med kommer grundvarianten att använda samma 2,0 liters turbofyra motor med 246 hk. Jag är dock på väg att introducera turbo- och kompressorversioner av den 3,0-liters sexcylindriga raden. Båda versionerna är kopplade till ett 48-volts hybridsystem och kommer att producera 335 hk respektive 395 hk. Vi väntar på att Jag ska avslöja mer information, inklusive bränsleekonomi.

Jaguar F-Pace 2022: priser och egenskaper

Jaguar F-Pace 2022 pris, släppdatum

Tack vare de senaste kosmetiska uppgraderingarna och interiörförfriskningarna kommer nya Jaguar F-Pace att kosta mer år 2022 . Den nuvarande F-Pace SUV är tillgänglig för cirka 51 000 euro. Nu kostar den nya modellen lite mer. 

Volvo Grupp A