Infiniti QX80 2022: priser och egenskaper

Infiniti QX80, en av de största SUV: erna på marknaden, har bekräftats. Den nya Infiniti QX80 2022 -modellen kommer att presenteras nästa år och fler uppdateringar kommer att introduceras. Intressant nog, den här gången beslutade det japanska företaget att lägga till betydande förändringar i den kommande modellen.

När det gäller exteriördesign behåller den senaste Infiniti QX80 samma form och dimensioner. Naturligtvis kommer det att finnas några visuella uppdateringar och den här SUV kommer att se mer attraktiv ut. Om du inte visste, erbjuder QX80 hytten av högsta kvalitet i SUV-utrymmet i full storlek.

Infiniti QX80 2022 kommer med en fascinerande design

Denna SUV sticker ut från mängden på alla sätt. I allmänhet finns det ett litet antal SUV: er som kan konkurrera med nya Infiniti QX80 2022 . Tack vare sina enorma proportioner är denna modell mycket känd på gatan. Det ser attraktivt, fräscht ut och stilistiskt kopplat till resten av Infiniti -familjen.

Dimensionellt mäter QX80 nästan 209 tum, vilket är i linje med modeller som BMX X7 och Chevrolet Suburban. Som alltid dominerar framsidan av denna SUV med ett distinkt kylargrill och LED -strålkastare av samma form som på Q70 -modellen. Plus , den Infiniti QX80 2022 verkligen sticker ut från mängden tack vare ventilerna på skärmarna. Det rymmer också mycket eleganta 22-tums hjul på de övre kåporna. Infiniti QX80 Monograph kommer också att finnas tillgänglig och denna modell kommer att ge mer lyx och sport mycket erkända färger.

Uppgradering av hytt

När det gäller inredning kommer den kommande 2022 Infiniti QX80 sannolikt att erbjuda den högsta kvalitetshytten på marknaden. Vi kan tydligt säga att den har en liknande layout som Lincoln Aviator. QX80 har dock en snygg design och några flygfunktioner.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Som tidigare är kabinen både rymlig och trendig. Denna stora SUV erbjuder tre sätesrader och gott om plats för alla passagerare. Benutrymmet på baksätet är tillräckligt och erbjuder plats för cirka sju passagerare. Åtta platser kan dock erhållas i övre panel med en sittstol på andra raden. Som du kan se är hytten fantastisk inklusive lädermöbler. Tekniskt sett erbjuder QX80 klimatkontroll med tre zoner, ett Bose-ljudsystem med 13 högtalare, Apple CarPlay och Android Auto med mera.

✓ Du kan också kontrollera:

säkerhet

Bortsett från sin fantastiska design och en av de bästa hyttarna på marknaden erbjuder QX80 också ett brett utbud av standardförarassistenter. Dessa modifieringar inkluderar automatisk nödbromsning, varning från körfält, bakre korsning av trafik och en blindpunktsmonitor.

Motorspecifikationer och prestanda för Infiniti QX80 2022

Under huven på Infiniti QX80 2022 finns den kraftfulla V8 -drivlinan. Motorn består av en 5,6 liters V8 med en imponerande effekt på 400 hästkrafter och 413 lb-ft vridmoment. Denna modell använder också RWD -systemet som standard, eller som tillval AWD. Om du väljer AWD-modellen får köpare en heltidskurs med ett 4LO-läge för de grova smutsbanorna.

Dessutom sänder motorn kraft via en ny 7-växlad automatlåda. Tack vare denna konfiguration kan QX80 dra upp till 8500 pund, vilket är ganska mycket för en lyxig SUV. Bränsleekonomiklassificeringen visas och modellen som använder RWD -systemet är 14 mpg stad / 20 mpg motorväg / 16 mpg kombinerad. Men med AWD -systemet sjunker Infiniti QX80: s EPA till 13 mpg city / 19 mpg highway / 15 mpg kombinerat.

Utgivningsdatum och pris

Den Infiniti QX80 2022 debut kommer att äga rum nästa år. Enligt Infiniti har den billigaste modellen ett utgångspris (RRP) på 69 050 euro. Men om du vill ha mer lyx och priset på AWD -systemet stiger till 72 150 euro. Infiniti QX80 Sensory -versionen är utrustad med många alternativ och kostar 90 000 euro.

Volvo Grupp A