Hyundai Tucson 2022: priser och egenskaper

Helt nya Hyundai Tucson 2022 får en komplett omdesign. Baserat på Vision T -konceptet kommer Tucson att ha en ny stil som ser djärvare och modernare ut. Det är ett nytt kapitel för denna lilla crossover -SUV och Hyundai är på väg att införa så många förändringar. Konceptet visades med en plug-in hybrid drive train. Tucson kommer dock att erbjuda ett hybridsystem i dess övre trimnivåer.

Dessutom är den berömda N-Line-varianten också på gång. Som tidigare kommer Tucson att tävla med modeller som VW Tiguan, Toyota RAV4, Mazda CX-5 och Honda CR-V. Priset kommer att stiga något och Tucson kommer att träffa återförsäljare under de kommande månaderna.

Hyundai Tucson 2022: priser och egenskaper

Hyundai Tucson 2022 restyling

Den kommande Hyundai Tucson 2022 kommer att introducera en helt ny design som ser mer modern och djärvare ut. Hela fordonet har gjorts om och har nu böjda skärmar, nya hjul, kortare överhäng och en annan taklinje. Detta gör att nya Tucson ser mer robust ut och har också fler muskler. Vissa delar har hårda kanter, så designen är vassare och liknar Lamborghini Urus.

Tucson crossover SUV är unik, den kommer med mer krommaterial och nya exteriörfunktioner. Det främre förklädet har ett större galler och en ny uppsättning strålkastare. Nu kommer den främre delen att se närmare modeller som Palisade och Santa Fe. Baksidan är ännu mer intressant med kontinuerliga bakljus och en ny spoiler.

✓ Du kan också kontrollera:

Inre översyn

Interiören i Hyundai Tucson 2022 kommer också att se stora förändringar. Först och främst är instrumentpanelen omdesignad och ser enkel ut. Den levereras med en digital display och en tryckknappsbrytare. Nissan kommer också att lägga till olika beröringskänsliga kontroller och ett nytt infotainmentsystem. Mycket är hämtat från Palisade SUV. Dessutom erbjuder modeller som Sonata och Elantra en liknande hyttdesign. Nya Tucson är elegant arrangerad och Nissan kommer att leverera mer kvalitetsmaterial.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Interiören är rymlig och lite bättre än tidigare. Som ett resultat har Tucson mer rymligt lastutrymme och bättre benutrymme i baksätena. Denna crossover erbjuder en standard 8,8-tums pekskärm och en valfri 10,3-tums enhet. Nissan planerar att leverera mer standardutrustning och förbättrade säkerhetsbetyg.

Hyundai Tucson 2022: priser och egenskaper

Specifikationer för hybriddrivning

Nya Hyundai Tucson kommer ut på marknaden igen 2022 med en 2,5-liters fyrcylindrig motor. Denna enhet är utrustad med en åttastegad automatisk växellåda och framhjulsdrift som standard. En 1,6-liters turbofyra-motor kombineras dock med hybrid- och plug-in-hybridsystem. Tucson Hybrid är ett stort steg framåt för Nissan.

Denna modell kommer att producera 226 hästkrafter och standard fyrhjulsdrift. Plug-in hybrid Tucson kommer att erbjuda cirka 45 kilometer helelektrisk räckvidd. Dessutom kommer det också att finnas N-Line-varianten, som kommer att producera upp till 300 hk.

Hyundai Tucson 2022: priser och egenskaper

Hyundai Tucson 2022 släppdatum, pris

Vi väntar fortfarande på att den japanska biltillverkaren ska släppa alla detaljer. Så vitt vi vet kommer nya Hyundai Tucson att kosta 25 000 euro 2022 . Å andra sidan kommer den sportiga N Line Tucson att kosta cirka 35 000 euro. Försäljningen börjar första kvartalet 2021, i april eller maj.

Volvo Grupp A