Hyundai Terracan 2022: priser och egenskaper

Hyundai växer. Den koreanska tillverkaren är inte längre en outsider och håller på att bli en stor spelare på viktiga fordonsmarknader. Vi kan jämföra dess produkter med de bästa i klassen. Toyota, Ford, GM och andra företag spårar vad denna biltillverkare håller på med. Efter premiären av den treradiga suven Palisade  och premiummodellen  Genesis GV80  räknar vi med att produktsortimentet utökas ytterligare. En bit som saknas är en fullstor SUV. Den Hyundai Terracan 2022 kunde ta den vakanta platsen och slutföra deltagarlistan .

Hyundai Terracan 2022: priser och egenskaper

Det är inte första gången namnskylten används. Tja, det är en slags trend att ta tillbaka gamla fordon med ny stil och uppdaterade motorer. För två decennier sedan var Terracan en elak SUV. Men jämfört med dagens krav kommer fordonet att behöva växa i alla riktningar. För fullstorlekssegmentet förväntar vi oss att den ska vara minst 200 tum lång. Dessutom har Hyundai Terracan 2022 att erbjuda mycket kraft. En V6 är den största enheten som används för närvarande. När den är laddad kan den generera tillräckligt med ström för ett sådant fordon.

Hyundai Terracan 2022: priser och egenskaper

Kommer tillbaka

Namnskylten dök upp första gången för 20 år sedan. Vid den tiden ersatte Terracan Galloper, en fullstor SUV baserad på Mitsubishi Pajero . Så det är något med Hyundai Terracan 2022 som har grunden. Jo, de nya standarderna gjorde sin efterträdare, Veracruz, till en mellanstor SUV, trots att den var större än Terracan. Den sista Veracruz byggdes 2015, åtta år efter att dess föregångare lades ner.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Dessa fordon har aldrig dykt upp på den amerikanska marknaden. Med mindre fordon erövrade Hyundai sakta det nya landet. Det praktiska, värdet och hållbarheten hos crossovers och stadsjeepar har myntat namnet och placerat det tillsammans med de främsta amerikanska och japanska biltillverkarna. Nu visar expansionen viljan att fortsätta expansionen och öppna upp nya marknader. Återkomsten av en gammal namnbricka är något trendigt nuförtiden. Den senaste modellen som kommer tillbaka efter uppehållet är Jeep Grand Wagoneer . Ford gjorde också ett ljud för fem år sedan när det meddelade att Bronco skulle komma tillbaka. Honda Passport , Toyota Venza, Chevy Blazeretc. alla modeller som var i produktion för en tid sedan har utgått och har återupplivats de senaste säsongerna. Den Hyundai Terracan 2022 – Visst, varför inte!

Hyundai Terracan 2022: priser och egenskaper

V6 räcker inte, Hyundai Terracan 2022 behöver en V8

Detta är en no-brainer. Nästan. Ford är ett av undantagen från regeln, och det verkar som om vissa andra företag skulle kunna använda högpresterande sexcylindriga motorer för att spara under huven och förbättra bränsleekonomin. Huvuduppgiften är att hålla uteffekten på en hög nivå. De flesta stora riggar kan producera cirka 400 hästkrafter eller mer. Den största enheten i Hyundais sortiment är en ny 3,8-liters V6:a som debuterade på Palisade medelstora SUV. Enligt gamla rykten arbetar företaget på en dubbelturboversion med 3,3 liters cylindervolym, vilket kan leda till ett effektområde på 370 till 400 hk. Nåväl, vi har inte hört några tecken på utveckling på ett tag. En annan källa hävdade att Genesis var på väg att producera en 5, Introducera en 0-liters V8-enhet med 450 hk. Detta skulle vara perfekt förPassar Hyundai Terracan 2022 .

Hyundai Terracan 2022: priser och egenskaper

förväntningar

SUV:n ska vara rymligare än palissaden. Förvänta dig dock liknande stilspråk för båda Hyundai-modellerna. Djärva ramar och interiören som erbjuder några avancerade alternativ kommer säkert att komma. Trots det kommer företaget att överraska sina fans med några nya produkter. Kanske får vi se mer hjälp för föraren, de senaste säkerhets- och infotainmenttillbehören, en handsfree baklucka … Hyundai Terracan 2022 skulle också kunna erbjuda åtta säten i tre rader. Kaptensstolar i mitten av raden skulle vara ett utmärkt high-end alternativ. Detta kommer att påverka priset, som bör börja under 50 000 euro. Hyundai är lite billigare än konkurrenterna, men erbjuder mer med sina produkter. Dessutom är den längre täckningen obesegrad – framtidens ägareHyundai Terracan 2022 kommer i alla fall med sju års garanti och utökad körsträcka.

Volvo Grupp A