Hyundai Palisade 2022: priser och egenskaper

Den kommande Hyundai Palisade 2022 är en mycket modern och attraktiv SUV i mellanklass. Det är en av de mest sålda modellerna i segmentet och nya uppdateringar är troliga. Palisade har tre rader säten, det ser bra ut och dess komfort är bara fantastisk. Vi förväntar oss inga drastiska förändringar, men mindre uppdateringar kommer säkert att hända.

De flesta uppdateringarna kommer att gälla kalligrafiutrustningen, men även grundutrustningen kommer att ha en uppdatering eller två. I allmänhet är Palisade SUV en perfekt ersättning för Santa Fe XL -modellen och denna modell förbättras ständigt år efter år. Den 2022 Palisade kommer ut på marknaden senare under 2021 och priset kommer att förbli intakt.

Palisader 2022 ansiktslyftning

 Den helt nya Hyundai Palisade 2022 ser redan attraktiv och modern ut. Av denna anledning kommer tillverkaren bara att tillhandahålla mindre uppdateringar. Palisade kommer inte att byta till en annan plattform, så dess storlek kommer att förbli densamma. Palisade är en medelstor SUV och 2022-modellen kommer att få lite mer kromutrustning runt gallret. Gallret ändras inte och även LED -strålkastarna är intakta.

Detta är inte en dålig sak eftersom hela frontplattan ser fantastisk ut. SE- och SEL-utrustningsvarianterna finns med samma 18-tums lättmetallfälgar. Å andra sidan erbjuder de övre trimnivåerna imponerande 20-tums lättmetallfälgar. Kalligrafi -utrustningen levereras med reviderade LED -strålkastare och har också bredare bakljus.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Förändringar i interiören

Interiören i Hyundai Palisade 2022 kommer återigen att erbjuda många högkvalitativa material och hög komfort. Dessutom erbjuder denna mellanklass-SUV mycket högteknologisk utrustning. Det kommer att finnas plats för sju passagerare och alla tre raderna kommer att erbjuda generöst huvud och benutrymme. SUV Palisade erbjuder också 86,4 kubikfot lastutrymme med andra och tredje sätesraden nedfälld.

Grundutrustningen är utrustad med standard 8-tums pekskärm, Android Auto, Apple CarPlay och olika säkerhetshjälpmedel. Nya förarassistanssystem kommer att erbjudas, men dessa funktioner kommer att vara valfria. Infotainmentsystemet är uppdaterat och Palisade fortsätter att erbjuda samma 12,3-tums digitala instrumentkluster. Kalligrafi -utrustningen erbjuder ännu mer lyx som omgivningsbelysning, läderklädsel och mycket mer.

Under huven

Inget ändras under huven, så 3,8-liters V6 finns kvar. Den 2022 Hyundai Palisade utvecklar 291 hästkrafter och upp till 262 Nm i vridmoment. En åttastegad automatlåda är tillgänglig och erbjuder mycket smidiga växlingar. Palisade levereras med framhjulsdrift som standard, medan fyrhjulsdrift förblir tillval.

Hyundai erbjuder många körlägen, inklusive lägen som Eco, Comfort, Sport och Smart. Dessutom ger laddningen av den valfria AWD -konfigurationen ytterligare ett snöläge. Denna medelstora SUV kan dra upp till 5000 pund, vilket är mer än tillräckligt.

Hyundai Palisade 2022 släppdatum, pris

Priset på den kommande Hyundai Palisade 2022 börjar på cirka 33 500 euro. Den begränsade utrustningsvarianten finns för 46 000 euro och kalligrafivarianten för nästan 50 000 euro.

Volvo Grupp A