Hyundai Creta 2022: priser och egenskaper

Den Hyundai Creta 2022 inte kommer till USA. Dess position intas nu av Crossover Venue . Det koreanska företaget utökar sitt produktsortiment. Efter den nya största SUV:n Palisade och premium Genesis GV80 tillkom ett mindre fordon än Kona . Fansen trodde att det skulle vara Creta, men crossovern är begränsad till bara ett fåtal marknader inklusive Ryssland, Kina och Brasilien. I den första generationen bar fordonet ix25-namnskylten. Du vet att Tucson var tidigare känd som ix35.

Hyundai Creta 2022: priser och egenskaper

Den nya modellen kommer inte att medföra några större förändringar för andra generationen. Företaget är fokuserat på andra projekt, främst relaterade till elektriska drivlinor. En av dem är Nexo Fuel Cell Crossover. Under tiden kommer 2022 års Hyundai Creta att täcka samma marknader och missa de två stora benen – Europa och USA. Men om det fortsätter att gå bra kan vi snart se det under Tucson i Tyskland, Frankrike, Italien …

Hyundai Creta 2022: priser och egenskaper

Snabba fakta

Tillverkningen av Creta Crossover startade 2016. Fordonet presenterades på flera marknader och dessa uppvisar ett antal skillnader. Vissa versioner får markfrigång, har mer förvaringsutrymme och ändrade fjädring och styrinställningar. Allt detta gör att vi kan göra körningen av en sådan bil bekväm både i staden och i tuff terräng. Den Hyundai Creta 2022 kommer med bensinmotorer på 1,6 och 2,0 liter. Det är bilar med framhjuls- eller fyrhjulsdrift, manuell eller automatisk växellåda. De har även mjuk fjädring, vilket säkerställer bra fjädring vid körning på ojämna vägar.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Denna Hyundai Creta 2022 finns tillgänglig på marknaden i modifieringar som Start, Active, Comfort, Travel, etc. De skiljer sig åt i ett antal ytterligare alternativ, inklusive en läderratt, uppvärmda baksäten, intelligent farthållare, ett multifunktionellt ljudsystem med en stor pekskärm och luftkonditionering.

✓ Du kan också kontrollera:

I den grundläggande listan över egenskaperna hos denna modell noterar förarna följande: markfrigången är 190 mm, bränsleförbrukningen överstiger 8 liter per 100 km körning i blandat läge (motsvarande 30 mpg), acceleration till 100 km/h (60 mph) tar 10-13 sekunder, beroende på konfigurationen är bagageutrymmet 402 liter (14 kubikfot). Det är inte en nackdel för ett 170-tums fordon. Säkerhetssystemen som finns tillgängliga för Hyundai Creta 2022 är ett låsningsfritt bromssystem, förmågan att fördela bromskrafterna, backstartshjälp, däcktrycksövervakning och nödbromsning.

Hyundai Creta 2022: priser och egenskaper

Hyundai Creta 2022 för- och nackdelar

Köpare på marknader där fordonet finns är överens om att Creta är ett stort värde. Tja, jämfört med konkurrenter med liknande erbjudanden och funktioner, kommer du att betala mindre för Hyundai Creta 2022 . Det kommer oförändrat och priset kommer att vara detsamma också. Å andra sidan kan man i allmänhet inte förvänta sig för mycket av ett så litet fordon. Det är perfekt för en stadsrundtur medan motorvägarna inte är crossover-grejen.

Ägarna till de befintliga fordonen är inte nöjda med den billiga plasten inuti. Bullerisolering är inte det bästa heller. Dessa funktioner kan fixas eftersom de mindre uppdateringarna är möjliga för YM 2022. Å andra sidan är priset den största fördelen. Men det sänker förväntningarna. Den grundläggande MKB är cirka 15 000 euro. Du kan uppgradera utbudet med en 4WD, en automatisk växellåda eller en 2,0 liters motor. Fullt utrustad kommer Hyundai Creta att nå 22 000 euro (omräknat i lokal valuta) 2022 .

Volvo Grupp A